Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
26. Aprīlis 2006, 10:49
V4era primerno v 12.00 no4i nabljudal uzasnuju kartinu v Vecmilgravise. Prjamo naprotiv Port Kontrolja ustanovlen jakorj nerealnih razmerov. I vot odin uda4livij mersovod na 190, pri skorosti porjadka 150 km/h (po rasskazam o4evidcev) upe4atalsja v nego. Vadili uze nebilo, skoraja uvezla, no sudja po ma6ine tjazko emu dostalosj (k sozaleniju fotika nebilo ssoboj). Takie uzasi tolko po discovery pokazivajut. Stojka lobovogo stekla s voditelskoj storoni u6la v salon nastolko, 4to snesla vaditelskoje sidenje i okazalasj v salone prakri4eski u spinki zadnego sidenja. O4enj interesno otkuda on letel i kak mozno bilo tak ulepitsja. Mozet u kogo info estj kak vse proizo6lo.
P.S. mersovodi - budtje bditelneje.
26. Aprīlis 2006, 14:43
A jakorj ta tam raļnih razmerov. U stotisičņika tankera po boļše budet točno znaju

a po povodu avariji žalko što jestj takije ļudi katorije nepoņimajut što jedut to po gorodu

A jesli velosepidist ilji pešehod na doroge to jemu p-zdec na meste :x izvenite za viroženije no menja paru let nazat tože odin orjol na 190stom snjos. hotja ja jehal po glavnoi doroge a on s boku vrezalsa. v rezultate krutiku hana a u samovo sotesenije mozga i.t.d.
26. Aprīlis 2006, 15:05
Вот, блин... Живой хоть?
Не хватало еще, чтобы о 190-никах начались те же разговоры, что об ХХХ-3хх...
26. Aprīlis 2006, 16:03
Nu tak esli kto iz Gravisa, mozet 4to-to sli6ali? Voditelj to ziv? I kak tak mozno bilo?
Vot vam es4e: pravda ne mers. Tak, 4isto dlja razdumij. V Gravise 4to-to pohozee bilo...
http://www.obozrevatel.com/news/2006/4/25/108829.htm
26. Aprīlis 2006, 17:28
Droši vien tas pats,kurš nēsājās vakar apkārt pa Grāvi, Johaidī , pavasaris sākas ,atkal ļautiņi dzerstīsies pa visām iespējamajām dzertuvēm un tad tik dragreisos pa rajonu.ZB jau naktsputni ,kuriem pietrūkst izdomas aizbraukt,kaut tepat mežā aiz Rīnūžu Ģimnāzijas vai uz Mangaļsalas mežu ,tad nu tur var klausīties repu ,popsu un t.t.,dzert alu, bet nē ,vajag jau drāzt pa iekšpagalmiem uz Betu pēc šmigas ,kas zin, varbūt paveicas un var noķert kādu sīko ar skrituļslidām uz kapota vai vizmaz velosipēdistu :evil: Lai jau viņam laba veselība ,mož ko arī būs iemācījies :x
26. Aprīlis 2006, 17:38
Mangaļsalas mežā CP bieži redzēti gan no rīta, gan vakarā, gan pa dienu. Bet tiesa - Vecāķi, Mangalsala un Vecmīlgrāvis atdzīvojies
26. Aprīlis 2006, 18:09
Tur jau slēpjas šī problēma ,ka neviens negrib būt par šoferi ,tad nu optimālākais variants ir nolikt auto starp smilšu kastēm (kur tukšās pudeles sasviest),uzgriezt skaļāk muziciņu un atpūta ir klāt 8)
27. Aprīlis 2006, 07:58
Ja vsegda govoril, chto pri avarii v Audi vizhitj ne realjno... zashita passazhirov prosto govno!!!
27. Aprīlis 2006, 09:08
[user]26014|Roma|[/user]
Ja vsegda govoril, chto pri avarii v Audi vizhitj ne realjno... zashita passazhirov prosto govno!!!
Hotel bi ja posmotretj na tu kuchu metaloloma ot tvoego 190 esli bi on prinjal lobovoi udar na skorosti 150 km/h plus skorostj gruzovika kilometrov 80, i togo 230Km/h
na takoi skorosti pri lobovom udare ljubaja legkovushka prevrashaetsa v metalolom, budj to mercedes, bmw, audi ili esho cto nibudj!
27. Aprīlis 2006, 14:01
Soglasen, s oboimi, no vprincipe kak glasjat crash testi mers vsetaki vinoslivee.