Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 20:18

Šodien vakarā pēc darba (auto nosāvēja 24 stundas), ar bažām gāju uz savu auto - W124 2.5 D, jo tikai nesen kļuvu par tā jauno īpašnieku un nebija ne jausmas, kā tas uzvedīsies šādā salā. Iekāpu salonā, pagriežu atslēgu - panelī parāda, ka ir -21. Trīs reizes uzsildīju sveces, izspiežu sajūgu un griežu starteri. Pāris apgriezieni un viss. Pēc tam piebraucu darba auto un piepīpēju. Bišku jau pačakarējos, bet tomēr pieleca. Tādā salā likās ok. Tagad jāpērk jauns aķis. Un kā jums šodien ar auto palaišanu?

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 20:33

Man aķis labs. Autiņš tāds pats tikai 2.0. Griezu diezgan daudz! Kvēlsveces sildiju vismaz trīs, četras reizes. Bet kā stāv tā stāv. Varianti. Kreisais dizelis sagājis ķīselī. Vai arī esmu dabūjis mācību par vecu kvēlsveču nemainīšanu.

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 20:42

sālarka sagāja ķīselī,aķis beigts,dzīve apstājusies un sasalusi :( :cry:

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 20:44

Gospoda ! posovetujte pozhalusta ! :) Chto delatj ? mashina stait uzhe nedeli poltori na stojnke...u menja kakieta problemi s generatorom...on ne zarezhaet akumuljator...v odnom servise bil...oni ne nashli chto eto...teprj nashel specialezirovanij serviz...pozovchera reshil chto otganju mashinu v ponedeljnik(na sl.nedele)i tut MAROZI v -20 gradusov...otec mne gavarit lucshe perezhdi morozi ...ne trogaj mashinu...(potomushta dolgo stoit)dejstviteljna ne trogatj ? (ja dumalm v voskresenje s zarjazhanim akumuljatorom priti...progretj...i vponedeljnik ehat)dejstviteljna vredna dlja dvizhka i dljaa korobki dolgo v marozi stojatj ? (maslo gusteet...opuskaesa vniz) ???koroche ja v shoke ot takoj emperaturi !!! :cry:

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 22:00

jau otro dienu nevaru pielaist :D
mēgināju ar būsteri hujūsteri,krokodillēm(baigie sūdi) un nekā,a rīt apskate beidzas,vēl rīt jāpapisas,jo šodien bija progress-iemtu citu aķi(tad atliku veco),pielaidu,rūcināju,bišk atlaidu gāzi un noslāpa..pizdu,gāju pēc tam majās sildīties :)

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 22:04

man pielec normāli.....UZREIZ!

nu labi, te man naktīs -2 grādi ;) 8D

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 22:06

[user]2|SuperZigs|[/user]man pielec normāli.....UZREIZ!

nu labi, te man naktīs -2 grādi ;) 8D

:D

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 22:07

Šodien mēģināju iedarbināt un tas man būtu izdevies ja vien akumulātors nebūtu jau nokalpojis savu... :( bet piemetot ar krokodīliem viss aizgāja... :P

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 22:20

Nu man nepieleca. :evil: Dusmojos dusmojos, meginaju meginaju, kamer nenokaveju akademiju! Masina gan pa nakti atradas ara, sonakt iedzita boksa, ta ka rit tadas problemas nebus!

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 22:31

visiem dīzeļbarucējiem.....varbūt ne aķis, ne kvēlsveces nav pie vainas, bet gan DEGVIELA, ka snav domāta tādām temperatūrām ? ;)
Tēma slēgta