Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
23. Novembris 2004, 14:32
:x Manējam iekšā viss vārās.Varbūt kāds var ieteikt,kā varētu ietekmēt tās atbildīgās personas,kas atbildīgas par ceļu tīrīšanu.Nu pilnīgs bezpredels.Nu nav manas acis šodien nevienu tīrītāju redzējušas.NEVIENU.
23. Novembris 2004, 14:43
a tu skaiti liidz desmit, taapat kaa vinji, - tas nomierina!

izbaudi - jo veelaak sho jautaajumu sakaartos un tas vairs nebuus pieejams.
23. Novembris 2004, 14:51
Vienkārši besī ārā tas,ka uz citu cilvēku rēķina kāds uzvārās un sabāž kabatās.OK piekrītu,ka var raut nāsīs,bet nu saprāta robežās.Kaut kur lasīju,ka par to naudu,ko saņem šie pseido tīritāji pa ziemu pietiek i jaunas tehnikas iegādei, i darbiniekiem algas nomaxsat,i nodoklišus nomaxsāt,i smiltis un visu pārējo iepirkt.Un vēlpāri paliek. :x
23. Novembris 2004, 15:25
Nu nedusmo.Es no rīta no Rammsteina braucu ap 4 rītā šie strādāja kā vergi.I sētnieki močija, i smagie tīrija ceļus.Tik tagad,ja viņi iezbrauktu ielās,tad sataisītu tādu probku.Citus gadus tak tā bija.Dažs labs šoferītis tos ceļu tīrītājus sita un lamāja.A tagad?Re..
23. Novembris 2004, 17:22
Es ar šodien redzēju ceļa tīrītājus un ne vien reiz vien. =)
23. Novembris 2004, 17:33
Šodien, tūlīt pēc pusdienlaika, pat ceļš līdz manām mājām tika izgrūsts. Ja ņem vērā, ka dienā tur diez vai simts mašinas vispār brauc, tad tā tomēr ir baigā greznība - par ko man liels pārsteigums un neviltojams prieks! :woohoo:
Mana pagastvecene rullē! :woohoo:
23. Novembris 2004, 19:21
Rīgas centrā neredzēju nevienu tīrītāju un nevienu iztīrītu ielu :arge:
23. Novembris 2004, 19:23
bilde, kas paveras no rita un sovakar atgriezoties riga nesajusmina. atliek vien samazinat atrumu
24. Novembris 2004, 08:56
A man patika! Kā vakar priekšpusdienā pazudu, tā apkārt vizinājos, tūlīt atkal došos ceļā! Labāk padalaties pieredzē, kurš jau šogad pamanījies nonākt statusā, kad no kupenas izbraukt nevar un jāmetas palīgā ar sniega kašāšanu no riteņu apakšas, stumdīšanu u.t.t.. Uh, kā man šorīt patika ar ieskrējienu taranēt sniega tīrītāju sašķūrētu, bet sētnieku nenovāktu sniega grēdu, lai no Brīvības ielas trāpītu iebrauktuvē uz pagalmu! Tāds action!
24. Novembris 2004, 09:02
P.S. Varkar pārliecinājos, ka Porsche, Maseratti un pāris Jaguar pārvietojas bez problēmām, arī jaunais CLS aizripoja kā vasarā...