Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 11 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: Kādam neveiksme ...
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2011, 11:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
11 May 2011 11:20:41 Renoir rakstīja:
Citēt:
11 May 2011 10:52:31 AS rakstīja:
Citēt:
11 May 2011 09:32:57 Renoir rakstīja:
Motora plastmasas vāks gan no parastā MB V8. Īstam Brabusam būtu savs ar sarkano svītru. Te labākajā gadījumā ir ārējie piekariņi. izskatās pēc krāniņstaipītāja.

:D
Tad ko sanaak, ja uzstada tikai bodykitu, sanaak, ka auto automaatiski kllust par suudu? :D

Nē, auto ir tik pat labs, kā tas bija, izripojot no konveijera.
Uzlīmes tikai norāda, ka saimniekam ir ļoti svarīgi, lai parasts sērijveida auto izskatītos krutāk par citiem.
Es domāju, ka tādiem saimniekiem gribās izskatīties kruta par lētu naudu, jo īstais Brabus ar visu motoru u.c. maksā ievērojami vairāk nekā tikai bodykit vai tikai uzlīmes. Un īstā Brabus uzturēšana arī noteikti ir dārgāka nekā parasta ML uzturēšana.
Tāpēc es minēju tādu nievājošu apzīmējumu. Domāju, ka es neesmu nekāds izņēmums, un ir cilvēki, kas īpaši neciena tos n-tos vecos bumerus ar M uzlīmēm, kas ir par līdzīgu tēmu, tikai pavisam taupīgs risinājums. Bodykit ir vēl puslīdz cienījams variants.

Tieši tā. Brabus rūpnīcā tā arī norādīja — Brabus bļembas karina virsū pamatā austrumeiropa un Krievija, civilizētās valstīs vairumā gadījumu pasūtītāji speciāli pasūta saglabāt zvaigzni pat tad, ja viss auto pie viņiem pārlasīts un pārbūvēts. Bet šajā galā tak uzliek stūri un jau automātiski jāpiepērk tie štrunti. 80-tos gados bija vienkārši un stingri — MB zvaigzne drīkstēja būt virsū tiem auto, kam ir MB motors, ja motors pārbūvēts, tad zvaigzne bija jāaizstāj ar tūninga firmas simbolu. Un tad vienmēr bija skaidrs, ko nozīmē logotipi uz auto. Tagad jāurbj 4 caurumi stūrē un jāpiemeklē kruta šilte, nekā vairāk. Brabus simbolikai tikai viens labums — nevar nolauzt un noplēst, jo pieskrūvēts. Bet gan jau sačakarētu mēģinājumos dabūt nost. Tas man pašam vienīgais arguments par labu maģiskajam "B".

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 11 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012