Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » MB Offtopic » Notikumi uz ceļiem
| Autors |
Ziņojums |
|
xmax
|
Tēma: Vai bez vainas vainīgs.... Atbilde saņemta: 14. Jūnijs 2007, 07:43 |
|
Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12 Atbildes: 744 Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
|
|
bieži ir redzētas tādas bēdīgas situācijas, it seviški pie jaunā tilta, ko cēļ, braucot no slāvu tilta. Smagajiem ir ļoti ierobežota redzamība, pat praktiski neredz, kas notiek no labā sanā :? - drauga tētis strādā uz smagā un pastāsta visādus pigoriņus uz ceļa 8D
|
|
 |
|
|
Karluha
|
Tēma: Vai bez vainas vainīgs.... Atbilde saņemta: 14. Jūnijs 2007, 08:27 |
|
Pievienojies: 24. Janvāris 2007, 13:34 Atbildes: 390 Atrašanās vietas: Rga
|
|
Ierosinat sastrēgumu laikā stāvēt kā mūjābelim uz mazāksvarīgiem ceļiem un vispār nebāzties ārā uz galveno, pat situācijās, kad tevi kāds laiž....Tieši dēļ tik pārlieku piesardzīgiem un raustīgiem vadītājiem arī rodas sastrēgumi...Krustojumā, kur reāli var izbraukt četras mašīnas, izbrauc par divām mazāk.....
|
|
 |
|
|
skeram
|
Tēma: Vai bez vainas vainīgs.... Atbilde saņemta: 14. Jūnijs 2007, 08:30 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 1053 Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
|
|
Karluha, Ja fūre nenoliegs, ka ir stāvējusi pirms tu uzsāki manevru un laidusi tavu a/m, tad varbūt tu kaut ko arī panāksi, bet tik un tā es domāju, ka tu paliksi vainīgs...... Lai kaut drusku pamatotu savu domu- izbraucot uz galveno ceļu, tev ir jādod ceļš..... braukt tu drīksti, ja ceļš ir brīvs vai arī ja esi PĀRLIECINĀJIES, ka tevi laiž..... bet no tevis rakstītā sapratu, ka tu mēģināji izmantot spraugu un paspēt izlīst.....
|
|
 |
|
|
Karluha
|
Tēma: Vai bez vainas vainīgs.... Atbilde saņemta: 14. Jūnijs 2007, 09:11 |
|
Pievienojies: 24. Janvāris 2007, 13:34 Atbildes: 390 Atrašanās vietas: Rga
|
|
Neko necentos paspēt....Fūra stāvēja uz vietas.....mēģonājums izlīst būtu tad, ja viņš būtu bijis kustībā....Fūras liecības nezinu....Zinu, ko ar viņš teica, nevis rakstīja...Teicās, ka esot laidis mašīnas, bet mani neesot pamanijis...Pat notiekot sadursmes un stumjot mani pa ielu, viņš vēl nesaprata, kas notiek un pat tad nav mani redzējis...Viņa uzmanību pievērsa garāmgājēji, mādami ar rokām....Uzskatu, ka viņam bija jāpārliecinās pirms manevra uzsākšanas, par to, vai ceļš ir brīvs un jāļauj man pabeigt manevru, kuru biju jau uzsācis....Man ceļš ir jādod transporta līdzeklim, kurš pārvietojas pa galveno ceļu, nevis stāv pirms krustojuma.... :x
|
|
 |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » MB Offtopic » Notikumi uz ceļiem
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
REKLĀMAS