Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
07. Decembris 2006, 10:18
Liekas, ka shis topiks ipahashi neaktivs nebus :?
musu Riga ir vienkarshi perfect prieksh autobraukshanas!
:banghead:
07. Decembris 2006, 10:20
Vienīgā vieta kur man ir jāstāv pa ceļam uz darbu ir jūrmalā pie luksafora...

un tas aizņem 1 minūti...

tākā esmu brīvs no sastrēgumiem... ja nebrauc uz centru... 8)
07. Decembris 2006, 10:22
vakar braucu pa Krasta ielu virziena uz Akmens tiltu, ap 19.30....
pareizak sakot, vilkos.......nevis braucu.....
ap 20.15 biju pavirzijies 400 m uz priekshu un atklajas diezgan labs paskats:
tur, kur sakas 11.Novembra Krastmala, kur griezhas tramvai nost uz 13. janvara ielu, virziena uz Akmens tiltu saskrejushies 3 !!!!smagie, pie tam iespiedushu kaut kadu Getzu starpa....

ta nu visas 3 joslas blokjetas un tikai pa tramvaja sleidem visi lenam un uzmanigi centas nokljut lidz Tiltam, plus vel bija jemegina nolist atpakalj uz norlau braucamo dalju.....
CP bija uz vietas, kaut ko skraidija apkart, nezinaja ko darit, ka but.....visiem viss PO.....nekadas kartibas, lien visi visur un ka maak....
luk tas bija psc......
07. Decembris 2006, 10:32
Taisnība, Rīga nav domāta, lai tajā 3 smagie samīcītu Getzu...
07. Decembris 2006, 10:36
pec droshas ifo, ari jaunais Dienvidu tilts satiksmi atslogos tikai par 18 %..........
smuki ne ?
07. Decembris 2006, 10:37
[user]630|Holokous|[/user]Vienīgā vieta kur man ir jāstāv pa ceļam uz darbu ir jūrmalā pie luksafora...

un tas aizņem 1 minūti...

tākā esmu brīvs no sastrēgumiem... ja nebrauc uz centru... 8)
un ja nu tev kadreiz mainas darbs un tad tev bus jabrauc no Jurmalas uz centru? velu veixmi, katru ritu redzu, ka cilveki mokas sakot jau no Kalnciema ielas :cry:
07. Decembris 2006, 10:39
Jāpriecājas kamēr var, jo līdz darbam man aizņem 15 minūtes, lai nokļūtu...
07. Decembris 2006, 10:43
[user]387|elSprogo|[/user]Taisnība, Rīga nav domāta, lai tajā 3 smagie samīcītu Getzu...
a mosh tas bija policijas jaunais Getz
07. Decembris 2006, 10:53
a u menja s etim nikakih problem
.gif)
narabotu edu v chas nochi, po doroge vstrechaetsja okolo 10 mashin 8)
07. Decembris 2006, 11:34
Lieta ļoti,kautgan dirst gribās no visa šitā :x
Bieži sanāk braukt pa to sasodōto Stahančiku,protams cenšos apbraukt,bet ne par to stāsts......
Stāsts par to ,mēs-t.i. nodokļu maksātāji uzturam tādu sistēmu kā Iekšļlietu ministriju ,konkrētāk Ceļu policiju.Negribu uzdirst parastajam mentam,kurš no mums ņem piecīšus,bet tiem,kuri sēž savos kabinetos un cenšas izprātot kā saregulēt kārtību uz ceļiem,bet izrādās kā gudru prātuļošanu nekas viņiem vairāk nesanāk.A mēs,nostāvot stundu korķī,pavirzoties uz priekšu par 100m,izmisumā meklējot apkārtceļus,pārbraucam kautkādam trotuāram pāri.........še kur pogainais priekšā ar zebras pim.......i rokās,un par MŪSU naudu sāk skalot smadzenes ka mēs esam tādi un šitādi..........
Vienkārši pie Stahančika pievadceļiem jānoliek pa mentam,un palaiž secībā no katra pievadceļa pa 1 min.
Un vēl riebjas ti ,kuri lien citiem priekšā........vairs viņus ne tikai nelaižu,bet arī spiežu ārā.