Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
04. Janvāris 2006, 11:10
Ja kadu intrese, tad apstieties sho linku... ka neka jans likums spēkā
http://www.buyradardetectors.com/
04. Janvāris 2006, 11:15
te par radaru detektoru marku un modelu testi
http://www.speedzones.com
05. Janvāris 2006, 14:19
Vai kāds zin, kur pie mums šitie ir apskatāmi un dabūnami?
05. Janvāris 2006, 15:33
geospars lienes iela 28... , bet viniem nereali cipari uz so tehniku...
06. Janvāris 2006, 23:41
Kas tur īsti ir ar tiem likumiem? Vai lv radarus var lietot?
09. Janvāris 2006, 16:48
[user]1874|jipis|[/user]Kas tur īsti ir ar tiem likumiem? Vai lv radarus var lietot?
radardetektori ir aizliegti ar likumu, bet taka musu cp nav Vg-2 vai Vg-4, spectr ... radaru detektoru detektori, tad var braukt mierigi. Tikai janem vera, ka Igaunijas un Lietuvas CP ir sis ierices... jabut uzmanigakiem, bet parsvara visiem modeliem ir VG-2 aizsardziba pret detekteshanu... pats detektors sastopot detektesanas signalus sevi slepj atsledzoties... vienmer laika var paspet nonemt to aparatu nost. Tikai neslepjiet detektoru mashina, jo CP likumigi var parmeklet Jusu auto, ... tatad CP apstadinot labak so aparatu ielikt kabata.. CP Jus nevar parmeklet.
09. Janvāris 2006, 20:59
Nu i nafig tos detektorus, liekas problēmas =)
10. Janvāris 2006, 15:56
Kādas problēmas? -- tieši mazāk nervu bojāšanas, ja laicīgi zini, ka CP var gribēt ar Tevi aprunāties. Noder kaut vai profilaksei, nav jau nez kur jāskrien, jo tik un tā nav 100% garantijas un arī cik pēdēja mirklī var izdoties piebremzēt. Es noteikti tādu mantu pirkšu un tikai tāpēc, lai vienkārši laicīgi zinātu, kur šie tup un lai nevarētu man piešūt svešus ātrumus, kā diemžēl gadās...
11. Janvāris 2006, 09:26
iegadajos whistler 58 Pro... sikaku info var apskatit
www.antiradar.ruJau 3 x izglaba no 100% soda maksasanas... CP savu naudas fenu vel nebija uz mani noteemejis, kad jau es zinaju par vina mantkarajiem nolukiem- paspeju nospiest bremzes pedali