Switch to full style
Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Problēma -- autostāvvietas

22. Jūnijs 2004, 21:13

Nosaukums tāds vispārīgs, patiesībā to sāku ar domu kārtīgi izlamāties! Pie guļošajiem policistiem biju pieradis, OK, gan iemacīsies taisīt un vecos nepareizos likvidēs, bet... Šodien "apciemoju" Dominu, kur nekad nebiju bijis. Viss bija labi, līdz izbraucot pa autostāvvietas nobrauktuvi es uzsēdos, piedevām tā, ka ne vairs uz priekšu, ne atpakaļ... Redzēju, ka tur tie slīpumi un pārejas tādas aizdomīgas, bet itāļi taču ir slavenu sporta auto ražotāji... vai tad veikalam nobrauktuvi nepratīs uztaisīt... Ceru, ka mašīnai viss ir OK, lai gan lielas pārliecības man par to šobrīd nav. Vajadzēja pilnīgi krauties laukā un celties nost. Jebkurā gadījumā, tur vairs nebraukšu, vismaz ne viņu iekārtotā stāvvietā, iesaku rēķināties arī citus ar šādu nepatīkamu pārsteigumu izbraucot, jo iebraukšanas daļa bija pilnīgā kārtībā. Un tagad visu pārējo domas par šādiem idiotismiem un nelāgu pieredzi vietās, kur visam vajadzētu būt nesen labi izplānotam...

25. Jūnijs 2004, 21:56

Nu, īstā tēma šim vakaram!
:x
Uzreiz nāca prātā stāvvieta pie tirgus - vai autoostas. Tās, kas daudzstāvu un otrā pusē Stockmana monstram.
$#@^%!
Nu tādu idiotismu redzējis neesmu! Nevienam MB neiesaku tur rādīties. Man jau ar W124 tur izgriezt pa tiem nenormāli stāvajiem un šaurajiem celiņiem ir tā, ka gandrīz auksti sviedri pa muguru nolīst. Es domāju, ka ar W&C126 tur vispār nevar izbraukt nenoskrāpējot visus stūrus. Par W140 vispār nav ko runāt.
Tajās divās reizēs, kad tur biju, redzēju arī šaurākas mašīnas, kuras apskrāpē tur sānus, laikam vadītāju neprasmes dēļ, bet nu viņus var saprast. TO STĀVVIETU IR PLĀNOJIS CILVĒKS, KAS BRAUC AR MOCI, VAI VELOSIPĒDU. Priekš auto tā vieta neder vispār :banghead:

Ziemā braucot lejā no jumta, var dabūt tādas sajūtas, ka maz neliekas. Jo pirmā nobrauktuve ir ar sniegu, tāpat kā viss jumts, un tur auto vienkārši noslīd. Es ar visām naglām un ABS gandrīz ieslīdēju sienā. Diez pasarg, ja vēl tu izdomā braukt tad, kad kāds ir vēl celiņa apakšā - būs iekšā pakaļā gandrīz pa 100%. Jo tādā slīpumā nobremzēt uz sniega nevar ne ar ko.
.
Arī stāvums ir nežēlīgs un tajās "locījuma vietās" neviens vien varētu uzsēsties - man jau bija sajūta, ka līdz tam daudz netrūkst.
.
Es uzskatu, ka tā ir stulbākā stāvvieta Rīgā.

25. Jūnijs 2004, 22:00

Vēl aizmirsu pa tiem guļošajiem policistiem. Viens stāv uz Ropažu ielas. Es jau to zinu, bet cik nav nācies redzēt dažādus auto, kas drikstelēm šķīstos pārbrauc pāri uz kādiem 60kmh!! [katru reizi, kad tur ejo garām, kāds uzraujas] Tas "policists" ir viss vienās švīkās.
Take care!
.
Tagad tam ir atjaunotas svītras, bet vienu laiku nebija - bija tikai sānos tie mieti ar spīguļiem. Tos taču nevar ievērot!

25. Jūnijs 2004, 22:08

Njaa, taa staavvieta pie Stockmann ir vienkaarshi super :D Es tur tikai 1reiz esu raadijies (ar W124) - nu, izjuutas toch labaas :P Vismaz paarbaudiju to, cik labi izjuutu sava auto gabariitus, un secinaaju, ka laikam diezgan labi man tas izdodas, jo neko neapskraapeeju. Labaakais jau bija mutere, kura seedeeja blakus, un vislaik baaza degunu logos, censdamaas taadeejaadi kautko saskatiit. He he....Tas bija jautri - vinjai nervi bija peec tam pilniigaa chupaa :drunk:

25. Jūnijs 2004, 22:13

Jā draugi - tā stāvvieta pie autoostas ir tiešām mega advancēta, kad biju tur pirmo reizi, tad domāju, kā lai izbrauc ārā, toreiz vēl nesen biju kļuvis w124 īpašnieks un gabarīti vēl tā īsti nebija apjausti, bet nu 3x Tfu!- izdevās! Jāsaka, esmu vēl 2 reizes tur bijis un katru reizi nobraukšana lejā ir kā īpašs piedzīvojums ar tiešām vajadzīgo adrenalīna devu! :cry: Bet nu ja ziemā tur ir vēl labāk ,nu tad Gott sei dank, ka neesmu uzrāvies!

Stulbie MINI īpašnieki, kas plāno un ceļ tādas stāvvietas! :arge:

25. Jūnijs 2004, 22:14

:iagree:

25. Jūnijs 2004, 22:18

Offtopic:

Eu, Zigi, man te radaas taada doma, ka mosh vaidzeetu kautkaadu nelielu MB saciiksti kartingos vai bokartos paproveet. Gribaas tos bokartus izmeegjinaat, bet 1am vai tikai ar brachku mochiit nav tik interesanti, gribas arii citus MBistus trasee redzeet.
Netaisu jaunu topiku tikai taadeelj, ka shitas tikai taads neliels priekshlikums, kas peec manaam domaam veel nav pelnijis pats savu topiku.

25. Jūnijs 2004, 22:20

Oki! Trešdien voļukā sarunāsim, me ir PAR tādu lietu! :headbang:

25. Jūnijs 2004, 22:22

http://www.gokarti.lv/rigastrase.htm Te tas viss notiek.

25. Jūnijs 2004, 22:24

Tā tak ir tā vieta, kas grasījās kļūt par MB-Club.lv oficiālo sanāksmju vietu!!!! 8D skaties galeriju, saiets Nr.1 8)
Tēma slēgta