Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
21. Jūnijs 2004, 11:43
Sāksim ar to, ka pirms pusstundas atgriezos no centra, bet izbrauciens bija deviņos un ceļā un darbojoties centrā bija domāts pavadīt pusstundu, ne vairāk.... Protams, centrā pilns ar Pogainajiem, kaut kādi štābistu bari vai līdzīgi, bardaks vārdu sakot... Vajadzēja piestāt fiksi pie Latvijas Pasta(tas, kurš netālu no Brīvības pieminekļā) un nopirkt darba vajadzībām aploksnes, skatos, aizdomīgi tukšas stāvvietas....nu, protams, tikko piestāju, kā no gaisa zilais lietusmētelis klāt un motivē mani, ka šeit jau nu nebūs nekāda stāvēšana, uz pieklājīgu jautājumu no mans puses, vai viš nezin, kur tad te var tagad stāvēt, atskanēja strupa atbilde: " kā es to varu zināt? " nu labi, apriju to krupi un braucu tālāk Ziemeļmeitas lūkoties, līdz beidzo kaut kur Tērbatas ielas rajonā atradu vietu nostāties... Tagad eju ar kājām līdz tam pašam pastam, nu viss ok, bet....tur, kur mani laipni palūdza aizvākties, stāv Mikriņš un tā šoferis mierīgi ar ļuļķi zobos murkšķ ar to Lietusmēteli..... man pastā pagāja 5 min. izejot ārā, abi murkšķi joprojām pārsprieda kaut kādas tur savas aktualitātes...kur ir taisnība?
Pēc tam nāca nākamais šoks vai dāvana, vai sauciet to kā gribiet- pēķšņi visa Brīvībene bezmaz ciet, luksofori izrubīti..nu ko laižam kārtējo apli un tagad pats labākais: Bruņinieku un Brīvības ielu krustojums- luksofori izrubīti, krustu NEVIENS neregulē.. un tiem nabagiem, kam jātiek pāri pār Brīvībeni, laikam ir jāpārlido pār to Brīvības ielu???
Vispār milzu bardaks un nekad neesmu cietis, ka kaut kādu tur lielvēderainu ārzemnieku dēļ tiek viss paralizēts, arī šajā gadījumā..kas tur mums atbrauca, kaut kāds norvēģu kodējs? Vai ta nepietiek, ka viņš rīs un laks par mūsu nodokļu naudiņu? Vēl vajag arī citas neertības radīt? kam tad viņš ir interesants? Osamas es LV it kā neesmu vēl manījis! Un galvenais - maksimālu bardaku radīt, varbūt nākošajā reizē, kad atbrauks kaut kāds ES bughalters, izdosim likumu, ka visiem, kam ir auto, jāpaliek mājās un jābrauc ar sab. transportu???
:banghead: :pillepalle:
21. Jūnijs 2004, 11:56
Kā sapratu, tas bardaks par godu nevis kādam viesim, bet BILDEI!!! Par to gan pilnīgs sviests!!!! Varētu domāt, ka tās izmēri ir kādi 30x30x20 metri, ka viss jātaisa ciet, tad gan man rodas jautājums, kāpēc tāda jāgādā iekšā pilsētas centrā: pierīgā gana daudz labu vietu tās turēšanai. Bet tas tā.
Galvenais ir tas, ka CP ko nobloķēt prot, bet ceļu parādīt... Pēdējo reizi šie turēja muti, kad izteicu par šiem visu ko domāju -- Vecrīgā Doma laukumā koncerts, ielas ciet jau tādu labu gabalu apkārt, bet šie garām nelaiž, bet par neiedomājas pienākt pie lodziņa un paskaidrot, kāpēc un pa kurieni man tikt apkārt. Kad nu biju izpīpinājies un izvicinājies rokām, viens slinki pietusnīja un teica, ka nezinot, kur apbraukt. Nu, kā vēlāk izrādījās, zināja ļoti labi, tik kāpēc ar to nevarēja sākt un ietaupīt kā savu, tā manu laiku?
21. Jūnijs 2004, 12:42
:? Veči, piedodiet par tām nekārtībām, es vienkārši avatarā jaunu bildīti gribēju :blush: Zigi, tas viss šodien bija? Kaukā ap 10:30 gāju tur garām, neko savādu neievēroju...Moš tas tāpēc, ka uz kājām šodien, jo Domenikss iekš mana MB savu kļūdu labojumu veic, bet itkā arī staigājot pa labi un kreisi skatos. Pag. Aceros. Luksofori strādāja. Vismaz tevis minētajā vietā. Hmm.... :scratchchin:
21. Jūnijs 2004, 15:06
Mjaa..juutu lidz tautuesiem. Tados gadijumos bazuka nekaiteetu un kads smags braucamais ( mosh tads labi smags un atrs G klasnieks), lai nekas netraucee atri no centra notities...he he
21. Jūnijs 2004, 16:48
Bet man ir dusmas par citiem "lopiem", kas neprotas remontdarbus veikt tā, lai satiksmi netraucētu... Daudzi zina, ka nu jau labu laiku kā SUIS rokas pa Brīvības ielu pie VEF kultūras pils, pie Statoila. Tad nu šodien viņi tā raka, tā raka, ka korķī nosēdēju ļoti ilgi + korķis bija tāds, ka 1/2 mašīnu paripināja uz priekšu, izslēdza dzinēju, paripināja uz priekšu, izslēdza dzinēju... Tie, kam nu auto parametri atļāva, brauca apkārt pa tramvaja sliedēm, bet es tik stāvēju un stāvēju... ja vēl nebūtu kur tajā laikā satiksmi novirzīt (caur Statoilu), bet arī tur šī paša iemesla dēļ sastrēgums, kas īpaši ātrāk nevirzās... Teorētiski Rīgas Dome šādos satiksmei svarīgos punktos izvēlas firmas, kas to dara ātri, operatīvi u.t.t., bet šīs objekts... Savulaik bija atrakti visi Brīvības ielas krustojumi centrā, bet pēc 2 dienām viss bija OK -- šiem vēl jāmācās no "Sēmes"!