Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Talka Bļodas kalnā

23. Aprīlis 2008, 11:07

Ir piedāvājums doties uz Bļodas kalnu piedalīties talkā.
sīkāka info šeit http://www.valmiera24.lv/zinas/48/3638

Es plānoju doties ar dažiem radiniekiem.

Kādēļ jābrauc? Tādēļ, ka večuks, kurš tur visu apsaimnieko, ir izbijis leģionārs, novadpētnieks un vispār gudrs večuks. Viņam ir ko pastāstīt par seno latviešu vēsturi. Domāju,ka būs interesanti. Vakarā jāierij šašliki :)

Talka Bļodas kalnā

23. Aprīlis 2008, 11:11

ja ir jautājumi, tad uzdodiet šeit, bet interesentiem lūdzu pieteikties pa PM. :whistle:

Talka Bļodas kalnā

23. Aprīlis 2008, 11:20

Pareizi. :iagree: .atbalstam sakopšanas talku... :)
es nosūtīšu 40L kannu ar bērzu sulām...gan jau dzert gribēsies :drink: talciniekiem..

Talka Bļodas kalnā

23. Aprīlis 2008, 11:50

Žēl, ka ir jau citi plāni - labprāt palīdzētu un paklausītos, ko tas vīrs stāsta.

Lai veicas!

Talka Bļodas kalnā

23. Aprīlis 2008, 12:11

ko tik neizdomā 8D

Talka Bļodas kalnā

24. Aprīlis 2008, 10:30

kād nu būs? ir kādam vēlme?

Talka Bļodas kalnā

24. Aprīlis 2008, 15:14

Velme ir.... ;)

Talka Bļodas kalnā

24. Aprīlis 2008, 15:31

Klausities leģionāru stāstus...pēc bezmaksas darba, vācot atkritumus aiz citiem... :blink: gaumes lieta...

Talka Bļodas kalnā

24. Aprīlis 2008, 15:37

Baigi vēlu pienākusi informācija. No otras puses -- daudz šādās talkās savulaik esmu bijis. Nez, neticu, ka būs kādi baigie stāsti un kas tāds. Norukāsies, ierīs un čau! Tā arī nezināsi, kas tie citi strādātāji, kas tie, kas izsniedza cirvjus un kurš (un kāpēc) atļāvās šefot un visus iztrenkāt. Tik cik pašam gandarījums par visu pasākumu. Ar vairāk kā gandarījumu un svaiga gaisa saelpošanos es nerēķinātos. Būtu forši, ja jūs tur kāds aizbrauktu un ko labu padarītu! Pats principā apmēram reizi gadā piedalos līdzīgās lietās, gadījies arī no organizatoru puses tādās akcijās kā "Tīri ūdeņi tīros krastos". Kaut kādā viņu atskaitē bija mans MB ar labi redzamu kluba paliktni.

Talka Bļodas kalnā

24. Aprīlis 2008, 15:38

zini,man jau liekas ka te tomēr nav runa par kluba reklāmu-bet katra cilvēka attieksmi pret vēsturi un senčiem...Nevis kārtējā komercija!
Tēma slēgta