Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:10

Lūk kādu aicinājumu saņēmu:

Sveiki!
So svetdien, 24.septembri, RDSD kampanas" Eiropas Mobilitates Nedela.Diena bez auto" ietvaros organize akciju " Auto rinda".
Akcija "Auto rinda" tiek organizēta ar mērķi vizuāli uzskatama veida nodemonstret sabiedriska transporta lietosanas efektivitati satiksmes sastregumu mazinasana un motivet cilvekus vairak lietot sabiedrisko transportu.
Tiek nodefinets konkrets pasazieru skaits -80, kas teoretiski ne praktiski piedalas merijuma-Auto rinda. Atbilstosi sim pasazieru skaitam akcija tiek aprekinats nepieciesamais satiksmes autobusu, mikroautobusu, vieglo automasīnu skaits, piemeram, viens autobuss, ka alternativa tam - pieci mikroautobusi un vel ka alternativa - 70-80 vieglās automasinas.
Lai pilnigak nodemonstretu sabiedriska transporta lietosanas efektivitati satiksmes sastregumu mazinasana, automasinu rinda tiek virzita cauri visai Rigai no Bergiem līdz galamerkim Zakusala. Vairakos no marsruta punktiem tiek nodefinetas vietas presei un amatpersonam, kur iespejams uzskatamak noverot (fikset) automasinu parvietosanos. Zaksala automasinas tiek nostaditas rinda netalu no televizijas torņa, lai no ta (no augsas) butu iespejams auto rindu nofotografet. Satiksmes autobusa tiek rikota preses konference.
!!! Auto rindai mums ir nepieciesams savakt 70-80 vieglas automasinas. Akcija tiek iesaistiti draugi, Rigas domes Satiksmes departamenta darbinieki, bet vienalga tik lielu automasinu skaitu savakt nevaram. Tapec gribejam jautat Jums-vai Jusu kluba biedriem nebutu interese atbalstit so akciju un braukt auto rinda. Pasakums notiek svetdien 24.septembri no plkt.12:00-14:00.

Ko sakat?

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:26

es varētu piedalīties,ja man nebūtu cits viedoklis par sastrēgumu mazināšanu.
Bet var būt ierasties un padiskutēt ar viņiem par to :scratchchin:

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:27

KĀDA JĒGA?
ES MĒNESI ATPAKAĻ BIJU SPIESTS PĀRVIETOTIES AR SAB.TR.
MANI VAIRS NEKAS NESPĒS PIESPIEST KĀPT TAJĀS "NAGLU KASTĒS" IEKŠĀ. (MAN BIJA JĀJŪTAS VAINĪGAM PAR TO, KA MAN IR 46. KĀJAS IZMĒRS)

P.S. MANAS DOMAS.
P.S.S. VISI WELCOME :D

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:33

manu QP tagad chubina nedaudz servisaa...shorit braucu ar sab.transp. lidz lidostai.......

KARTEJO REIZI SECINAJU- Nu, brivpratigi es ar sab.transp. nebraucu!!!!!!!

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:33

Ar tiem sab. trasp. ir sūdīgi... no zolitūdes vispār reti kursē un kad kursē tad ir tik piespiest kad nevar pat iekāpt... un lai no mācībām uz mājām nokļūtu bieži vien aizņemt pat ap stundu... :x a ar auto 10-15 min... :D

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:34

Izskatās ka nevienu neapmierina sab. transp. tad vajag viņu vispār likvidēt, lai atbrīvotu rīgas ielas... :D

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:38

a man patīk. Šoferītim ir apziņa,ka busiņš viņam nepieder. Rezultāts- bliež pāri sliedēm uz 70, pa burģi arī. Gāzes pedālim ir tikai viens stāvoklis- grīdā! Vienmēr esi gatavs nenormālam paātrinājumam un uzņemt uz savām kājām tautas massas kurpju nospiedumus. Vienmēr esi gatavs tapt aplaupītam, kā arī nobaudīt dažādus aromātus. Dažreiz mēnesi pagrabā noturēta, nenosakāma dzimuma un vecuma cilvēkveidīga būtne atstāj uz beņķa dažus pleķīšus :D un tu gandrīz tur iesēdies.
Tā ir sab.transporta ikdiena :D Tas uztrenē reakciju un izveicību :D

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:41

Par to lidošanu jā ir traki... man ar ir pārs reizes patrāpijušies formulas piloti :steering: pie dzeltenā ekspreša stūres... grūti pat vienā vietā nosēdēt kad viņš taisa tādas virāžas kādas pat ar vieglo mašīnu ir pagrūti atkārtot... :D

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:42

reiz dabuju palidzet vienam meiteenam, kam kaut kads vajpratigais bija piesejies, sedeja un skatijas vinjai sejaa, ta kaut ka nedabiski un jociigi...visu laiku.....ka vinja parsedaas, ta shis jamai lidzi seko....... un pareja tauta redz, kas notiek, tachu visiem ir PO......

vel tagad atceros ar pretigumu to situaciju.......plus vel pilns ar urlaam, kam darbadienas nobeigums vainagojas ikdiena ar 0,7 samogona....

utt utt utt....

kad bus kartiba sabiedribaa, tad ari parunasim par braukshanu ar sab.transp. par braukshanu bez tonetiem logiem, par visadu citadu godiguma principu ieveroshanu!

RDSD akcija "Auto rinda"

19. Septembris 2006, 09:44

Es gribu redzēt kādas būs rindas pie pieturām kad visi braukātu bez auto uz darbu... 8D tas būtu kautkāds vājprāts... :? Ne iekšā varētu iekāpt ne arī izkāpt...
Tēma slēgta