Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 12:22

Jā OZOLI būs veseli 3 !
Tātad - 19.novembrī braucam uz JŪRU !!!
:girl:

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 16:14

kaut kaa biju juusu lapu pametis novaartaa, un kameer neiebrauca viens mersists no Madonas (sorry, vaardu esmu piemirsis :( ), tikmeer par Tuujas pasaakumu neko nezinaaju. nu luuk, darbs beidzas 14:00, un ja ap 16:00 kaut kur veel juus tur tuseejat, tad varbuut pieskrieshu ;)

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 16:32

daži cilvēči interesējas par to, cik pārējie ir izturīgi pret aukstumu, t.i., vai kāds varētu pateikt līdz cikiem šis pasākums tiek plānots. pluss mīnuss, protams :)

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 16:57

Nav nekaadu laika limitu - viss atkariigs no pashu veelmeem un protams izturiibas ;)

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 17:02

[user]425|mipe|[/user]tur pa celam ir minhauzena muiza vai kas tamlidzigs, protams ka 19. ta bus atverta ... :D

Tur vairs nekā skatāma nav -- neiesaku -- šovasar pārbaudīts!

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 17:13

[user]379|Mizx|[/user]
[user]425|mipe|[/user]tur pa celam ir minhauzena muiza vai kas tamlidzigs, protams ka 19. ta bus atverta ... :D

Tur vairs nekā skatāma nav -- neiesaku -- šovasar pārbaudīts!

VIŅA TAK NESEN NODEGA....

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 17:19

Būtība tāda -- kaut kas dega, kaut kas pārvākts uz blakus ēku, bet sliktākais, ka tur 50% deva tantuks, kas spēja forši pastāstīt par izstādīto neko. Tantuka vairs nav un ekspozīcijas arī faktiski vairs nav... Pagaidām par to vietu drīkst aizmirst...

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 17:34

:D HEI HO!!!visiem !!!esmu atgriezies eeteraa ....man taa doma par Tuuju patiik ...patiik piedaavaajums visiem satikties pie ALFAS (tur varam paarbaudiit vai mums ir viss, kas mums vajadziigs. ..piepirkt ja pietruukst!!!un tad visiem braukt Tuujas virzienaa...pa celam var izklaideeties...raadot brauksanas maakslu (kas grib) :evil: ....galameerkis ir Tuujas skaistais juuras krasts....sarunas, alus,snabis ,viini muusu vitamiini :D (normas robezaas...jo jaabrauc tak atpakal) :D ...cepta frankfurtes desa...latviesu nacionaalais eediens ŠAŠLIKS :D ...piiraadzini,siers.....utt.,(sorry aizraavos)..velns es tikko paarados maajaas loti gribas eest!!

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 23:08

Skatos, ka es ar tā kā iekļauta sarakstos :scratchchin:
Nu paldies :P Doma par Tūju patiešām laba, nav nekad būts, tik es par sevi 100% negalvoju, jo, negribu jau izbļaustīt, man tā kā 19-jā vairākas reizes no zemes jāatraujas ;)

Atvadas no rudens

17. Novembris 2004, 23:13

Johaidī , tas tantuks Minhauzena muzejā toč bija labs ,nez tas stikla daikts arī toreiz sadega? :( :whistle:
Tēma slēgta