Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Futbols

30. Jūlijs 2004, 01:05

Vispaar, kursh buus? Visi brauceeji piesakaas, visi nebrauceeji fixi censhas izdomaat kaadu attaisnojumu. Kristapz, kaa ar tevi? Buusi? SZ buus, Skeram arii gan jau, es buushu (taatad pashlaik 3 speeleetaaji), Mipem laikam tas Dzheza festivaals (jeb arii tas naakam3dien? :scratchchin: ). Hmz, pamaz sanaak. Eximer, Renoir, kaa ar jumsiim? Volejbolaa roka ietreneeta, tagad jaatrenee kaajas! Mizx - buusi, nebuusi, skatiitaajs, speeletaajs? Varbuut kaada jauna seja veelas piebiedroties? Eximers un Renoir beidzot sejaa redzeets, buutu jau forshi veel kaadu jaunu mbclub.lv lietotaaju sastapt. :)

Futbols

30. Jūlijs 2004, 01:18

buushu riit !

ja vien protams negadiisies divus meeneshus ieprieksh plaanota nieru vai aknu operaacija 8D

vai arii :arge: darbaa

Futbols

30. Jūlijs 2004, 09:08

Labrīt :lol: atkal mūs šodien "mazgāsiet"! :? :P

Futbols

30. Jūlijs 2004, 09:20

Biju plānojis, ka izdosies pievienoties, bet somas, aparatūra un hvz kāds vēl inventārs man nākamajām 10 dienām jāpako, būtu varen tizli ko atstāt, bet ņemamā ir tik daudz, ka viens UAZ būs palīgā... Tāpēc panikā mēģināšu sakravāties... un miegains esmu, jo jau laikam trešo nakti kādas 4 h guļu, nu, kā jau pirms atvaļinājuma + aizbraukšanas...

Futbols

30. Jūlijs 2004, 09:22

es nepaspēšu. daudz kas ir jādara.
+ laika apstāķļi ne īpaši. et pirmais, protams, ir noteicošais!

Futbols

30. Jūlijs 2004, 12:17

eu tauta...jaunās sejas...kā ir? vai nav interese uzsist pa futbola bumbu????? ;) mums šodien trūks daži taktiskie uzbrucēji.... :x

Futbols

30. Jūlijs 2004, 12:40

Ilgi te skatos :ninja: kaa juus draudziigi laizjas sist fuuzi, bet diemzjeel veel shonedeelj es nepiedaliishos.
Bet naakoshnedeelj domaaaju ka buushu 100%. :kick:

Futbols

30. Jūlijs 2004, 13:05

Nu, komooon, 128 lietotaaji un tikai 4i gatavi speeleet fuuziiti! Wtf! Ljauzhi, negulj, nemiixtinaas - braucam speeleet fuuzi. Vai ta tieshaam peekshnji fuuzis kljuvis mazaak populaars par voljuku? Saucaas, futbols sporta veids nummur 1! Ha, cik es te redzu, visi tik gatavi pa TV futbolu skatiit, a kad ir reaala iespeeja draudziiga atmosfeeraa norm fuuziiti uzrukaat un peec tam vakaraa kaukur iekvasjiit, ta visi uzreiz kaa iebalzameeti, no vietas izkusteeties nevar, kur nu veel pa bumbu uzsist. Grrrrrr. :arge:

Futbols

30. Jūlijs 2004, 13:24

...MB ir neaktīva tauta???? :cry:

Futbols

30. Jūlijs 2004, 13:25

Zigi, man jau saak likties, ka vienkaarshi visiem no tevis bail. :P
Tēma slēgta