Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 20:27

Tikko nācās vēl pabraukāt ar savām lisajām riepām, tāpēc iesēdos katrā stajankā un bija iespējas vēl patestēt. Nu es tā riktīgāk nospiedu, tad nošansēja, bet ne ilgi apmēram 3s pagriezās un atkla nekā. Man kaut kā daudz vieglāk sanāk ar klasiskajiem piegājieniem - mēģināt dot zadņikā vai ielikt pirmajā un pašam stumt, vai ar "švunkāšanu"

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 22:08

pff, ar w140 shodien sanac baigaa braukshana. Tikko piestaaaju Latgalee ))) trasee ir +/- ok, bet regionaalie un pilseetu celji ir vienkaarshi sviests.

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 22:39

09 December 2010 22:08:18 SJ rakstīja:
pff, ar w140 shodien sanac baigaa braukshana. Tikko piestaaaju Latgalee ))) trasee ir +/- ok, bet regionaalie un pilseetu celji ir vienkaarshi sviests.

Ieteiktu ielikt bagāžniekā kaut ko smagu, piemēram, maisu ar smiltīm. Būs labāk.

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 22:41

nu, es pagaidaaam vienkaarshi nopirku jaunas riepas :) ari kljuva labaak ) bet nu taa pat nekads off-road car nav pat tuvu.

Toties jaatzist, ka objektivi izvertejot savus spekus, var mierigi tikt cauri )

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 23:27

pie situācijas, kad autiņš jeļi jeļi kustās, uzsišana pa bremzēm deva manāmu efektu. Bija situācija, kad no kupenas līdu ārā. Tā lieta strādā.

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 23:29

tipa strauji noblokeet ritenjus? vai kaa?

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 23:38

nē, bik uzspiežu un momentā laižu vaļā. Ideja tāda, lai pakaļas ratiem ir slodze un sāk abi griezties. Labāk noteikti ir ručņiku nospiest. Nebūs iespēja, ka priekša iegrimst un nonāc vēl lielākos mēslos.

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 23:47

Nu re-tad tomēr darbojas-jāmāk tik pareizi izpildīties!:super:

Būs jāiemēģina.Iespēju tuvākajās dienās domāju netrūks!:shura:

Ziemas pasākums 2011

09. Decembris 2010, 23:56

bet nav ko cerēt, ka vilks ilgi un dikti. Tas tāds grūdiens. Iespējams ručņiks šo efektu notur ilglaicīgi.

Ziemas pasākums 2011

10. Decembris 2010, 00:00

Tik tiesam, jau otro reizi ziema braucu ar W140....vnk super, tiesam, neparspilejot un neko neglaimojot, auto labi iet caru kupenam, stabili turas uz cela, nebija sanakusi tada situacija, ka peksni auto butu pats no sevis sacis slidet, ASR sistema mersim ari strādā uz goda :super:
Iebraucu viena aizsnigušā placī, mēģināju gan nelielā gaitā izbraukt cauri, gan apstājos un atkal uzsāku braukt, beigās izslēdzu ASR arā, tāpat tiku uz priekšu, lai gan riteņi jau tā pamatīgāk spolēja. Nesanāca gan pamēģināt Uģa ieteikto "uzsitienu"pa bremzēm :)

p.s Ome, ko tu domā ar to smilšu maisa ielikšanu bagāžniekā? Tipa stabilāk turēsies uz ceļa? Bet W140 tāpat ir pietiekoši smags + man liekas, ja pakaļā būs tas maiss, kādi 50kg, tad ja sāks nest to pakaļu, tad par ar visām četrām nesavāksi, bet tā tikai man liekas :)
Tēma slēgta