Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
18. Augusts 2006, 18:58
Mēs varētu izbraukt nedaudz ātrāk, apskatīt tos auto un tālāk jau turpināt plānoto!
18. Augusts 2006, 22:12
[user]379|Mizx|[/user]Ir variants. Pieredze liecina, ka izbraucot 8:00 un pa ceļam mazgājot mašīnu, galā esam uz 14:00. Tātad, šādā stilā būtu jāizbrauc jau 6:00... Vai nemazgājam auto, vai nebraucam kopā vai... Bet doma jau nav peļama -- apvienot visu, lai vairāk redzēts, tikai tad mazliet labāk jāsaplāno pārvietošanās un kopīgie iepirkumi plkst. 8:00 no rīta arī nederēs...
akceptēju.Uz cik pa šoseju jābrauc?
18. Augusts 2006, 23:19
ja braukshu, tad braukshu ar W126, par liidzbrauceejiem neko veel nezinu, varbuut pat viens braukshu.
19. Augusts 2006, 00:28
Varētu visu nopirkt jau dienu iepriekš, un jau 6:00 izbraukt! Mašīnas tomēr nomazgāsim pa ceļam, un jābrauc visiem kopā! Tas ir mans viedoklis!
19. Augusts 2006, 00:44
Caur kuru robežpunktu brauksim?
Sakarā ar Ozolu mazajiem, mums noteikti vajag braukt caur Bausku. Ja ir plānots tā braukt, tad ok, ja nē - tad jāizdomā, kur satiekamies...
19. Augusts 2006, 08:08
vairs nevajag
.gif)
brauksim pa taisno.
19. Augusts 2006, 08:33
[user]55144|Electra|Braucēju saraksts vēl nedaudz papildinājies!!![/user]Braucēji uz šo brīdi:
12. Mareks
A kurš tad te ir mans vārda brālis........
Es zinu tikai vienu: M---X
21. Augusts 2006, 07:57
Žēl gan, ka nepamanīji Mareku -- biedru sapulcē aktīvi diskutējāt!
21. Augusts 2006, 09:12
Ziņa no Lietuvas. Tādi jaunumi, ka šobrīd izrādījušās mazas problēmas ar vietām, ja visi sagribētu nakšņot mājiņās – nebija gaidījuši tādu atsaucību no mūsu puses. Tiek izskatītas iespējas daļu izmitināt kādā tuvējā kempingā, bet visi ir stipri pilni. Tā kā būtu jauki, ja uzreiz saskaitītos tie, kas gatavi gulēt tikai mājiņās un kam citi varianti nav pieņemami, lai zinām, cik ļoti ir jāsaspringst uz brīvu vietu meklējumiem citos tuvējos kempingos. Man pašam ir pilnīgi vienalga kur gulēt un doties uz citu kempingu nakts vidū man laikam arī būtu slinkums.
21. Augusts 2006, 09:14
Vēlos paziņot,ka manam mersim ir radušās tehniskas problēmas,kuras šovakar centīšos novērst.Ja man neizdosies,tad uz LT nebraukšu :! Vakarā paziņošu...