Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Boulinga turnīrs autoklubiem?

31. Oktobris 2005, 16:57

[user]374|Eximer|[/user]
[user]630|Holokous|[/user]Vai kāds neuzsāks savu kustību no pārdaugavas uz Toss bowlinga pusi... un nepaķertu mani... :whistle:

...no centra pa lāčplēša.

paldies par piedāvājumu bet uz turieni aizbraukšu ar sabiedrisko... ;)

31. Oktobris 2005, 17:44

Sveiki!
nu tad asūtam šitos polo:

Attēls

Jautājums ir par krāsām:
1. t.zils ar baltām strīpām
2. sarkans ar baltām strīpām
3. balts ar zilām strīpām

Komentāri? vēlēšanās?
Pasūtu rīt plkst 5os. ja kāds nav vēl nosūtījis man savu izmēru izdariet to, ja nav samaksājis izdariet to, izsakiet velmi uz krāsām izdariet to.

Olegs

31. Oktobris 2005, 19:23

A es kā līdzjūtējs nevaru sev arī pasūtīt? Un es domāju ka labāk izskatītos zilā krāsā ar baltu... Man tā liekas... :) Būs jau arī MB Club logo, vai ne?!

01. Novembris 2005, 14:58

[user]26014|Roma|[/user]A es kā līdzjūtējs nevaru sev arī pasūtīt? Un es domāju ka labāk izskatītos zilā krāsā ar baltu... Man tā liekas... :) Būs jau arī MB Club logo, vai ne?!

Domāju, ka var.
8Ls Uldim uz kontu un es pasūtu arī tev krēklu. Es eju pasūtīt krēklus šodien. tāpēc vajag vismaz garantiju, ka apmaksa notiks...
Kāds izmērs?

01. Novembris 2005, 18:07

Nezinu vai esmu nokavējis, vai nē... Bet izmērs man ir M, vai arī L... domāju ka M labāk izskatīsies... :)

02. Novembris 2005, 17:30

[user]26014|Roma|[/user]Nezinu vai esmu nokavējis, vai nē... Bet izmērs man ir M, vai arī L... domāju ka M labāk izskatīsies... :)

Būs M

02. Novembris 2005, 17:33

OK! Paldies! Ja drīkst, samaksāšu 10. novembrī... :whistle: Ja vajag ātrāk, tad pārskaitīšu!

03. Novembris 2005, 10:38

[user]26014|Roma|[/user]OK! Paldies! Ja drīkst, samaksāšu 10. novembrī... :whistle: Ja vajag ātrāk, tad pārskaitīšu!

Būtu vēlams pārskaitīt cik ātri var. MBCoupe kontā. 8Ls.

03. Novembris 2005, 16:50

Centīšos to izdarīt tuvākajā laikā!

04. Novembris 2005, 12:42

Nu 4to zaftra uvidemsja.... do vstre4i v toss halle, vstre4aemsja uzhe vnutri ili soberjomsja na ulice? vo skoka ?
Tēma slēgta