Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
20. Februāris 2005, 14:37
He he...

A kas tas par Mersi vispār bija???
20. Februāris 2005, 14:40
W123 2.8 76.gada. Sedans,zaļā krāsā. Automāts. Nolaists līdz klinķim.
20. Februāris 2005, 14:53
Saki, oranžs salons???? Tak ne spilgts??? Nu, tādā gadījumā tas salons bija ekstra, bet ja tur nekā cita sakarīga nebija, tad nebija. Gaidīsim citas ziņas.
P.S. Nez, ja Haris tos diskus lūžņos nodod, tad kāpēc mani vienmēr cenšas pierunāt tos nopirkt? Reiz pat gribēju pirkt tikai metāla vāciņus par disku cenu, nepiekrita... laikam bija slinkums rakāties... Bet vispār jāpadomā, ir vieta, kur tos diskus "uz svaru" vairumā varētu bāzt... ja reiz tikai vietu aizņem un sliktākie pat jāmet ārā...
20. Februāris 2005, 15:09
Nu mersītis bija nolaists kapitāli, izskatījās špaktelēts no vietas un turpat blakām rūsas izēsti caurumi. :cry: Virsbūves zaļajā krāsojumā varēja saskatīt vismaz 3 dažādus zaļos toņus. Salons burkānu oranži-brūns audums+ādas imitācija, droši vien tāds salons viens visā valstī.
Motors 2,8 6 stobru ar divām sadalenēm, taču jau bez šprices, tās vietā uzlikts karburātors. Motors strādājošs, ja kādam ir interese tad infu var pajautāt Holokousam. :! Benzīna sūknis no ZAZ benzīnas pečkas, kaut ko tādu redzēju pirmoreiz 8D
No detaļām ņemamas bija fāras un daži salona sīkumi, bet par to maksāt 200 eiras nevienam no mums negribējās
20. Februāris 2005, 15:19
Galvenais,ka kopā braucām.Šot to parunājām.Man baigi patika mersis,kas pieder Alim.Es pat aizdomājos par benzīn/gāzes mersi.
20. Februāris 2005, 15:22
Jā, galvenais jau bija tas tusiņš, tas mersis jau īstenībā bija otrajā plānā
20. Februāris 2005, 15:25
Priecē,ka mūsu klubā ir ļti saprotoši un izpalīdzīgi cilvēki!
To es gribētu attiecināt uz Ali,Arturinho un Mizx.
Liels paldies jums :cry:
20. Februāris 2005, 15:29
20. Februāris 2005, 15:39
20. Februāris 2005, 15:40
Nja... Man arī tā krāsa neparāk patīk...