Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
10. Novembris 2008, 12:28
[user]2|SZ|[/user]Libra, Tu uzmanīgāk ar šiem te teicieniem

kad 2.os naktī iebrāzīsies sadzērušies Mersisti, izbraukās Tev biešu lauku un burkānus zakusonam savāks, tad vairāk nepiedāvāsi detaļas ilgi 8)
par to izbraukashanu droshi,jo nekadu kulturu iznemot mershus klaja lauka redzet nevar!

.
un bez 4maticiem labak neradities,jo nogrimt var atri,mans bralis savu c4 2,8 quatro plava nogremdeja lidz tiltiem!
braucat ar kubikiem :steering:
10. Novembris 2008, 13:07
[user]2|SZ|[/user]Libra, Tu uzmanīgāk ar šiem te teicieniem

kad 2.os naktī iebrāzīsies
sadzērušies Mersisti, izbraukās Tev biešu lauku un burkānus zakusonam savāks, tad vairāk nepiedāvāsi detaļas ilgi 8)
šmigā - un pie stūres??? 8D :evil:
10. Novembris 2008, 13:09
nu ne tak, vienmēr atrodas, kāds, kurš izdara esot skaidrā.
Jādiktē tikai
10. Novembris 2008, 13:46
[user]2|SZ|[/user]nu ne tak, vienmēr atrodas, kāds, kurš izdara esot skaidrā.
Jādiktē tikai

nu skaidra prata un bez novirzem neviens speciali savi mersi bieshu lauka nedzis,tas viss jataisa ka konkurs ar balvu fondu!

8)
10. Novembris 2008, 13:48
[user]2|SZ|[/user]nu ne tak, vienmēr atrodas, kāds, kurš izdara esot skaidrā.
Jādiktē tikai

Ar SZ svaigi krasoto QP paari gravim .. cauri karklu pudurim .. un pec tam ieksha bieshu laukaa ..
10. Novembris 2008, 13:51
ja man kads dos savu masinu braukt un blakus sedes un diktes pa kuru gravi braukt es ar ar mieru! 8D :steering:
10. Novembris 2008, 13:51
un tad ieslēdz REST funkciju un aizmieg
10. Novembris 2008, 13:55
tikai zhel ka masinas saimniekam bus bijusi bezfilma un pret ritu neko no visas jautribas neatceras,tikai staigas sabozies uz visiem ka redz draugu neattureja no braukshanas dzeruma :x :arge:
11. Novembris 2008, 14:30
Jāatvainojas, bet, sakarā ar to, ka rīt braucu prom no Latvijas, pasākumā piedalīties nevarēšu.
11. Novembris 2008, 22:48
Un kurš vel taisās pieteikties? :whistle: