Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Ligo!

31. Maijs 2005, 09:57

Nu kas i ko? Izskatamies tā pamaz. Saspringstam tauta!!

Ligo!

31. Maijs 2005, 16:01

Manuprat te ir dafiga tauta, kas brauc, + vel ja pieskata kas kam brauks lidzi, vispar vajag uztaisit mazinj topik kur tikai piesakas un neko nemuld, bez sava sakara

Ligo!

31. Maijs 2005, 16:08

[user]14923|mb300sl|[/user]Manuprat te ir dafiga tauta, kas brauc, + vel ja pieskata kas kam brauks lidzi, vispar vajag uztaisit mazinj topik kur tikai piesakas un neko nemuld, bez sava sakara

un kursh buus tas drosminieks kas uztaisiis??? :ninja:

Ligo!

31. Maijs 2005, 16:09

Es pat domāju, ka vajadzētu noteikt kaut kādu dalības maksu un visi, kas ir pieteikušies, arī apmaksā to dalības maksu noteiktā kārtībā.... tad vismaz būs kaut kāda garantija, ka tauta ne tikai pieteiksies, bet arī mēģinās reāli ierasties.....

Ligo!

31. Maijs 2005, 16:12

[user]377|skeram|[/user]Es pat domāju, ka vajadzētu noteikt kaut kādu dalības maksu un visi, kas ir pieteikušies, arī apmaksā to dalības maksu noteiktā kārtībā.... tad vismaz būs kaut kāda garantija, ka tauta ne tikai pieteiksies, bet arī mēģinās reāli ierasties.....

Ja godigi neiebrauc ko tu gribi tteikt, ka tas vis darbosies

Ligo!

31. Maijs 2005, 16:33

skeram taisniba, savadak bus ka parasti :) un orgkom ari netiks abizots, ka vietu un laiku aizrunajis, bet ierodas 4 jani!

Ligo!

31. Maijs 2005, 16:35

[user]Ja godigi neiebrauc ko tu gribi tteikt, ka tas vis darbosies

Kā darbosies- elementāri!
Jāņos būs kaut kādi izdevumi (Tusiņa vieta, lielās telts pret lietu īre, lielā alus mučele utt un tjp.)..... visi, kas piesakās, iemaksā piem. Ozolam 5,-Ls par līdzdalību (Atkarīgs no pieteikušos dalībnieku skaita) pasākumā- ja ierdies, tad izmanto visus labumus, bet ja gadījumā pēdējā brīdī pārdomā un neierodies, tad naudiņai vari pateikt ardievas.....

Ligo!

31. Maijs 2005, 16:38

Mjaa taisniba tev, ja ta visticamak jadar, bet vai tautu tas neatbaidis, jo manuprat tauta vel nezin ko dariis 8)

Ligo!

31. Maijs 2005, 16:45

[user]14923|mb300sl|[/user]Mjaa taisniba tev, ja ta visticamak jadar, bet vai tautu tas neatbaidis, jo manuprat tauta vel nezin ko dariis 8)

Neatbaidīs...... un labāk lai uzreiz nobīstās, nekā piesakās daudz cilvēku, bet beigās tikai daži ierodas.....

PS. Tas tik būs stimuls piteikties tiem, kas tiešām gribēs braukt un izpaliks tur visādi stulbie varianti- es būšu 39,5%.....

Ligo!

31. Maijs 2005, 17:12

Es tavā vietā jau paprasītu, cik saimnieks gribēs naudiņas par vietu un apmēram piesviestu visus pārējos izdevumus (Piem. alus, derētu paņemt nomā kādu lielu nojumi-telti, lai kaut vai drusku pasargātu sevi un galdu no lietus.... utt.)......
PS. To derētu izdarīt pēc iespējas ātrāk, jo daži jau ir uzsākuši uz Jāņiem gribētāju reģistrāciju ... bet dalības maksa vēl nav skaidra....
Tēma slēgta