Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Futbols

24. Jūlijs 2004, 09:46

labs bij! 8)

Futbols

24. Jūlijs 2004, 12:54

Sorry, ka ne po temu! Bet vakar mes kaut ko runāt sakam par iespejamo MB parstavju piebiedrosanos Ucula izvadīsanai :D sorry, kazu ekskortam!! Cik tas bija nopietni? Ja kas, i-auto, Saab zona ir atverts topiks par so temu!

Futbols

26. Jūlijs 2004, 15:00

sveiki!
nezinu kādā ir kārtība uz sporta aktivitātēm, es vēlētos piedāvāt taisīt regulārās sporta aktivitātes. pieņemsim savākt cilvēkus astoņus, kas māk spēlēt un rezrevēt laiku zālē vai ārā uz nteikto dienu/dienām!
1-2 reizes nedēļā es ar labprāt močītu!
Ja kas, es varu savākt vēl cilvekus uz sportu. mani draugi-jūsu draugi.
Interesē futene, voļuks, streetball, tenniss (individ), tie no populārākiem...organizējamies?

Futbols

26. Jūlijs 2004, 15:06

nu es balsoju par basketbola pievienoshanu sporta sarakstaa :) pagaidam ir futbols, volejbols... ko sakat? ja nav daudz seju piemeram 6, tad var striitbola variantu mochiit, ja vairak tad jau uz visu laukumu...

Futbols

26. Jūlijs 2004, 15:06

Nu nez nez, taa jau voljuks un fuuziic ir, ja veel reizi, divas nedeeljaa jaaskraida apkaart, tad buus gruuti.

Futbols

26. Jūlijs 2004, 15:11

Domāju, ka tas vairāk atliekams uz ziemas sezonu, tad reizi nedēļā pa zāli bumbu padzenāt būtu forši, bet šobrīd... nu... grūti paredzēt un plānot savu laiku, tāpēc uz maksas pasākumiem grīti pieteikties spontānu tusiņu citur dēļ.

Futbols

26. Jūlijs 2004, 21:19

Mans buut piekrist Mizxam - zaales variants labaak der, kad sezona beigusies un aaraa visiem orgaani salst. Uznaaks sniegs un taa vidriizaak vaidzees dariit. Par basketbolu - nu, mani tas kautkaa nesaista, itkaa jau driblet maaku un liidz grozam aizmest arii varu, bet voljuks un fuuziitc bish miiljaaks.

Futbols

26. Jūlijs 2004, 21:53

elSprogo - piekrītu

Futbols

26. Jūlijs 2004, 22:01

MBcoupe, nu kaa tad savaadaak :P 8) Shis ir mans 199 komentaars, driiz lielaa jubileja :whistle: :D

Futbols

26. Jūlijs 2004, 22:08

a man 369. ;)
Tēma slēgta