Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

volejbols pret SAAB klubu!

02. Maijs 2005, 14:49

[user]66313|pozitiivais|[/user]nu tad tā...Sviestc jau 04.05 18.30 pieteicās mani pavest...tpu...rādīt ceļu kurp jādodas :D

vēl tik jautājums vai man kāds ļaus arī spēlēt...?! :?

papriekšu būs tavas un tava penāļa iesvētības! 8D

02. Maijs 2005, 15:00

[user]387|elSprogo|[/user]Tā, laikam tur tiekamies 17os, tātad pie Alfas 16:00, lai varam paspēt iepirkt kauko graužamu un dzeramu. Vēlams neierasties pālī (a la Diggens). Tā kā kopistisku sporta tērpu naf, velkam to, kas pašam labāk patīk. Spēlēšana notiek bez krosenēm, tapēc bučus un tamlīdzīgus apavus varat atstāt mājās...

iespeejams, ka veel pie konkreetaas temperatuuras tomeer kaads apava gabals, ala vinas zeke buus kaajaas:-)

02. Maijs 2005, 16:03

es gan njemshu liidzi botas, ar plikaam nevar.
ja kaadam pretenzijas, varu pie alus kausa zinaatniski izstaastiit, kapec man tas taa ir :D

[user]387|elSprogo|[/user] Spēlēšana notiek bez krosenēm, tapēc bučus un tamlīdzīgus apavus varat atstāt mājās...

02. Maijs 2005, 18:39

[user]387|elSprogo|[/user]Tā, laikam tur tiekamies 17os, tātad pie Alfas 16:00, lai varam paspēt iepirkt kauko graužamu un dzeramu. Vēlams neierasties pālī (a la Diggens). Tā kā kopistisku sporta tērpu naf, velkam to, kas pašam labāk patīk. Spēlēšana notiek bez krosenēm, tapēc bučus un tamlīdzīgus apavus varat atstāt mājās...

Vis jau butu labi bet kura vieta Alfa mus tagad liela :)

02. Maijs 2005, 19:35

No centra tālākajos stāvlaukumos, kas parasti ir tukšāki... Tur kur būs bars ar MB... nu nevarēsi nepamanīt :D

02. Maijs 2005, 19:41

Mljin, īstajā topikā takš kartē ir skaidri parādīc.... :x :whistle:

02. Maijs 2005, 19:44

[user]387|elSprogo|[/user]Mljin, īstajā topikā takš kartē ir skaidri parādīc.... :x :whistle:

SKAIDRI parādīts :lol: kā tad... Vienīgi redzams, ka adrese ir Brīvības 372... Pat nosaukumu Alfa neredz, kur nu vēl stāvlaukumu ar visu vietu sadalījumu...

03. Maijs 2005, 10:15

Labrītt!!
Izdevās atrast bumbu priekš otrās līgas!!
Ta ka viss notiks!! :)

03. Maijs 2005, 10:18

A ja rīt būs tikpat labs laiks kā pašlaik! :whistle:

03. Maijs 2005, 10:59

[user]630|Holokous|[/user]A ja rīt būs tikpat labs laiks kā pašlaik! :whistle:

Tad dzersim visi alu :evil: :D
Tēma slēgta