Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
30. Aprīlis 2011, 23:29
Gribu apsveikt klubu 7.gadadienā! No sirds!
IMHO, tikai IMHO.
No kluba pirmsākumiem esmu bijis šeit, pārsvarā bez ielogošanās, vnk sekoju u lasīju, laba atmiņa un analīze. Pēkšņi uzjundīja un gribu pateikt: Daudzus pirmos jūzerus šeit vairs neredz. Cilvēki, kas bija pirmsākumos un nav zaudējuši degsmi - uz pirkstiem saskaitīt. Expertu - zinātāju vēl mazāk. Ļoti daudz texta spama līmenī. Maz tehnisku padomu tiem, kas ielogojās pirms dažām sekundēm, augtsprātība (ne)atbildēs. Jokaini, ka kluba biedri, moderatori tagad(dažas stundas iepriekš) sēž forumā, bet nav ar klubu sarīkojumā. Un kur vēl tie, kas brauc ar citām auto markām, bet sit sev krūtīs un saka: MB forever.
Ka jau teicu, IMHO. Cogito Ergo Sum.
01. Maijs 2011, 12:56
Uzmanību! Ir palikuši pāris ielūgumi, attiecīgi ja kāds netika vakar, šodien līdz 17:00 izstāde vēl ir vaļā un mēs esam stendā. Laipni lūgti!
Sīkāk jautāt man PM.
01. Maijs 2011, 13:05
01 May 2011 13:56:11 Mizx rakstīja:
Uzmanību! Ir palikuši pāris ielūgumi, attiecīgi ja kāds netika vakar, šodien līdz 17:00 izstāde vēl ir vaļā un mēs esam stendā. Laipni lūgti!
Sīkāk jautāt man PM.
Lieliski, bet man vakar nācās pirkt biļeti draudzenei, kaut arī tika solīts, ka biedru pavadones tiek bez maksas.
02. Maijs 2011, 08:11
Pasaakums bija lielisks, bet pati auto exotica fujj... jebkura mašīna aplīmēta ar plēvi skaitās kā exotika

p.s. stavvieta ļoti nelabā vietā, nākamreiz labāk samaksāt tos 2 ls
p.s.s braucot kolonnā varētu visi ieslēgt "avatijkas" tā pārējie braucēji saprot ka iet kolonna un laiž garām un vieglāk ir atpazīt savus braucējus, tas ir tā no pieredzes...
02. Maijs 2011, 08:31
02 May 2011 09:11:29 7even rakstīja:
p.s. stavvieta ļoti nelabā vietā, nākamreiz labāk samaksāt tos 2 ls
aga, es samksāju+ tagad vēl par mašīnas mazgāsānu,par salona tīrīšanu jāmaksā:shura: tādu piķi slauc vismaz būti laikumu noasvaltējuši ibio:siena:
02. Maijs 2011, 11:35
01 May 2011 14:05:50 Ome rakstīja:
01 May 2011 13:56:11 Mizx rakstīja:
Sīkāk jautāt man PM.
Lieliski, bet man vakar nācās pirkt biļeti draudzenei, kaut arī tika solīts, ka biedru pavadones tiek bez maksas.
Biedru sadaļā tika vairākkaŗtīgi izklāstīts, kā ir ar ielūgumiem un dalībnieku kartēm. Attiecīgi bija plānots, ka, ja paliks pāri, tad iedosim.
Faktu par to, cik biedriem un viņu otrajām pusēm būs nepieciešamas ieejas kartes uz sestdienas pasākumu varēja uzzināt tikai tad, kad visi bija ieradušies pie Ķīpsalas halles.
Ķīpsalas hallei ir viena centrālā ieeja, pie kuras es sagaidīju Zigmāru, kurš koordināja šo procesu no stāvvietas uz halli. Tajā brīdī arī bija zināma reālā situācija un visi, kuri tobrīd bija bez ieejas kartēm, tās dabūja. Tevis un Tavas draudzenes tur nebija.
02. Maijs 2011, 11:54
Kā saka: "Беднее от этого не стану".
Drīzāk viela pārdomām organizatoriem, informācijas apmaiņai.