Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 11:58

Kalnu es jau sarunāju.viesnīcu nezini,ja jūs esat gatavi makšat es sarunāšu.Studentu ložas -5.00 Ls istabiņa (2viet.-20.00 Ls)

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 12:00

Bet pa to viesnīcu varēs zināt tikai decembrī t.b.ja Gunāram nevajadzēs mēs dabūsim

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 12:49

chau, Heni! patiess prieks tevi te redzet! sobrid gan joprojam izsveru visadus variantus, bet man labak patiktu Lido kalns ar visam no ta izrietosam sekam (Lido viesnicu), lai gan Madonai nebija ne vainas ;)

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 12:52

HENI!!!!!!!!

SVEIKS!!!!!!!!!!!

Jā, es arī vairāk tā kā balsoju par Lido kalnu........

braukt ta mēs brauksim, man liekas, nav te ko daudz lieki diskutēt!

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 12:53

nu....ja nedabūjam to Lido viesnīcu, tad brauksim uz Madonu gulēt.....vai varam tā pa pusei jau to madona svariantu rezervēt!!!!

TAUTA!!!! Piesakās ātrāk un aktīvāk, cik vēļ ir gribētāju braukt, lai varam OPREDELITSA!!!!!!!!!

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 12:57

[user]425|mipe|![/user]chau, Heni! patiess prieks tevi te redzet! sobrid gan joprojam izsveru visadus variantus, bet man labak patiktu Lido kalns ar visam no ta izrietosam sekam (Lido viesnicu), lai gan Madonai nebija ne vainas ;)

Sveiki man ar prieks Tevi redzēt!
To viesnīcu pagaidām nevienam nerezervē.Kā jau teicu ,ja pats Ķirsons nepaņems tad mēs varam cerēt.

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 13:57

Nu loti jauki .....pagajuso gadu bijaam uz Briezukalna....sogad uz Lido.... a veel peec gada austrijaa....principaa man patiik razklads!!!! :D

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 14:15

Austrija nezinu, bet Milleium Jaungada sagaidīšana iekš Šveices Zermatt pirms 5 gadiem man izmaksāja 1500 DM uz nedēļu!

500 DM Skipass
500 DM hotelis ar provīziju
250 DM noma

un vēl šis tas....

bet skats un izjūtas jau bija FANTASTISKS!!!!

http://www.zermatt.ch/

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 16:57

Man liekas ka Sergejs ar Tomo4ku arī brauktu! Kad pēdējo reizi satiku Tomo4ku, viņa kaut ko par Jauno gadu teica, ka laikam labprat atkal piedalītos...

Jaunais Gads

22. Novembris 2005, 17:08

cerams ka jaunaja JG svinetaju saraxtaa paradisies ari nick - Labs ;)
Tēma slēgta