Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

volejbols pret SAAB klubu!

23. Augusts 2004, 20:19

:D asakas! un govju pļekas!

smiltis..tur esot volis, futbols un streetbaskets!

23. Augusts 2004, 20:32

[user]387|elSprogo|[/user]Nu, ja gribās pa visam tuvu, iespējam ka varēs sarunāt Valda Zālīša pamatskolas sporta telpas pašā centrā pie Rīdzenes viesnīcas, bet tad jārēķinās, ka desu cepšanu nāksies aizmirst.

Tur vareetu organizeeties slapjajaa rudeeni un bargajaa ziemaa 8)

23. Augusts 2004, 20:33

[user]2|SuperZigs|jaunumi![/user]Ja kaads veel nezin kas ir "Piena kombinaats" - braucot pa Bauskas ielu pabraucam garaam Piena kombinaatam, pabraucam garaam Unibankas jaunajai eekai un uzreiz griezham pa kreisi priediitees - turpat paardesmit m attaalumaa - pludmales volejbols, basketbols un futbols

Izklausaas laba alternatiiva :woohoo:

24. Augusts 2004, 22:11

Taax, nu ko, drīz jau 3dien klāt! Rīt vollis notiek kautkur pie tā piena kombināta, tā kā gatavojās, gatavojās! Vienīgā problēm - man nav ne mazākās saprašanas kur tas ir :?

24. Augusts 2004, 22:54

[user]387|elSprogo|[/user]Taax, nu ko, drīz jau 3dien klāt! Rīt vollis notiek kautkur pie tā piena kombināta, tā kā gatavojās, gatavojās! Vienīgā problēm - man nav ne mazākās saprašanas kur tas ir :?

Vajadzeetu kaut kur atkal satikties visiem :? Vareetu tajaa Statoil, kas tur pie Tehniskaas apskates gandriiz blakus ir.

25. Augusts 2004, 01:32

nujaa, taa sanaak vispraatiigaakaa vieta... tipa kur pie aplja ir maxima un aiz maximas ir statoils. vot tur varetu arii tikties riit. tikai cikos? 18:30 kaa parasti?

25. Augusts 2004, 07:07

sounds fine, man tieshi benziinu iepiljiit vaidzees.

25. Augusts 2004, 13:56

nu jā, es un mipe uz volljuku šovakar nebūsim... :sleep:

25. Augusts 2004, 14:11

Es arī varētu būt ka pievienošis jums, kad gaidīsiet benzīntankā! Jo es arī nezinu ceļu :)

25. Augusts 2004, 15:40

Teikshu godiigi, ja veelmi skraidiit pa voljuka laukumu vareetu saliidzinaat ar potenci, tad es esmu impotents, jo tas laicinsh aaraa...brrr....zinu, ka jaabuut viiram un jaaciinaas, bet nu shitas kautkaa konkreeti nerulz. Bet tas nenoziimee, ka nebraukshu, ja sauks....
Tēma slēgta