Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

volejbols pret SAAB klubu!

19. Augusts 2004, 15:39

sāk parādīties versijas, ka pirtī esot bijis par skaļu un neesot līdz 00.00 atbrīvota teritorija....... :( :x a tas mietiņš ir vienīgi IEGANSTS! :pillepalle: nu ja grib vairāk naudas, lai maksā-tad lai tā arī pasaka!!!!!

19. Augusts 2004, 15:46

man jau nu liekas, ka nav vērts tagad meklēt kaut kādus iemeslus, aplikt saimnieku utt. žēl, protams, ka tā sanācis, bet tagad jau mainīt neko nevar. katram ir tiesības uz savu viedokli-ja nepatīk, kā mēs uzvedamies, ko lai dara?nav ko tagad `gruzīties`, jāmeklē cita vieta vai aktivitāte :|

19. Augusts 2004, 15:47

citēts no Sviestc, iauto:

Jāāā, īstenībā mani arī nedaudz izbrīnija fakts, ka par laukumu, piknika vietu un t.t nekas naf jamaksā, lai nu ka tur ir, bet pec mums, ir japieslauka, jasavac, japatīra un t.t ( pat nerunajot par stabiem ) jebkurā kempinga ap Rigu un pat talak, tikai par to, ka mitinies tur sava telti un izmanto saimnieka tualeti un zemi ir jamaksa no 1,50-2,00Ls par cilveku diennaktī. Un tad saimnieks nak preti smaididams! A Lilastē, vins stav, skatas un kluse, sitads cilveku bars sarodas, un rezultata sis dabu 10 Ls, no kuriem puse aiziet pirts kurinasanai, vot i vins staiga un pukst, jo itka ir piekritis, ka naudu par laukumu neņems! Vaig sarunat par ciparu par katru tresdienu, pasiem piedavat, un tad bus o.k....varbut. Nekur citur nebus tik forsi ka Lilaste,jo tur ir viss, bet Bauskas iela un Jugla tikai laukums!!!

19. Augusts 2004, 15:48

This sucks!

19. Augusts 2004, 16:28

info no Bizenāja:

nav iespējams tehnisku iemeslu dēļ...tjipa neesam ne pie kā vainīgi!

19. Augusts 2004, 16:40

Kas ir tehniski iemesli? Nebūs taču atkal tas krāns? Starp citu, es nesamaksāju vakar par krānu. Varbūt tiešām varētu piedāvāt kādu naudu saimniekam. Neesam taču galu galā studentu bars, kam knapi sanāk pirmās nepieciešamības precēm - alum/cigaretēm.

19. Augusts 2004, 16:49

:D Tās Tevis minetās pirmās nepieciešamības preces jau vairak uz litrabollu, ne volejbollu velk! :D Bet tiešām, es arī domaju, ka tas, ka sim naf mani-mani no mums, ir visam pie vainas, ja Jūs speletu uz manas zemes, tad es katru vakaru iznaktu, parskaitītu sabraukusos cilvekus un sausminatos, par to, ka neesmu vismaz 1 Ls no katra paņēmis! :D

19. Augusts 2004, 17:16

nu žēl, ka tā... un mēs izveidojām jau 2.līgu un tagad nekas nebūs :cry: :cry: :cry:

19. Augusts 2004, 17:35

Varbūt tiešām vaig kadam sūtnim, tjipa Bizenajam, iet un runat un piedavat maksāt???? :?

19. Augusts 2004, 23:29

Topika nosaukums kļūdains Vulvas arī piedalās(piedalījās) spēlē. :)
Tēma slēgta