Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Latvijas autoklubu skaistāko automašīnu izstāde

16. Jūlijs 2008, 09:37

juxila paradi dzive,csdd datus katrs mak apstities!
kaa arii ierosinu izstade likt juxilas auto,jo tas ir eksluzivs modelis kuru nevar atlauties parasti laudis :whistle:

16. Jūlijs 2008, 09:38

Es saku ka Juxijas ir eksluzīvs, jo tas konkrēti parāda cik izturīgs ir mercedes! :! ;)

16. Jūlijs 2008, 09:40

swat tur jau taa lieta,tapec vinai butu 1ai pashai japarstav mbclub :steering: a mes parejie :girl:

16. Jūlijs 2008, 09:42

Kur mans triko.. :D

16. Jūlijs 2008, 09:49

[user]371669|AMGRacer|[/user]juxila paradi dzive,csdd datus katrs mak apstities!
kaa arii ierosinu izstade likt juxilas auto,jo tas ir eksluzivs modelis kuru nevar atlauties parasti laudis :whistle:

Nu ierosināt jau Tu vari-taču es tur savu i tuvumā nerādīšu-mans r vēl prastāks tautas auto ;)
Skaidrs ar Jums viss,jaunais cilvēk ;)

16. Jūlijs 2008, 10:38

Amgreicer ko tu tā cepies par savu auto? C klase patiešām ir tautas (vidējā) klase un vairumā gadījumu ne ar ko sevišķu neizceļas. Man ļoti patīk jaunā C, varbūt tavējā ir smukāka kā standarta, bet tas jau nemaina lietas būtību. Man šķiet ka šī ir autoklubu nevis autosalonu izstāde tāpēc interesantāk būtu izstādīt vienreizējas automašīnas, kas nav vairs pārdošanā. Kā apmeklētājam mani pat neinteresētu jauns S500, bet kāds savdabīgāks auto. Mani favorīti būtu Mizx W107, Normunda K W140. Ir vēl daudzi labi varianti, bet šie ir labākie. Amgreicer neņem tik ļoti pie sirds, neviens tevi un tavu auto nenomelno ;)
P.S. Konjakam būt :D :D :D

16. Jūlijs 2008, 10:43

P.S. Konjakam būt

pohodu pridjotsa za svoi pokupatj i pitj :D

16. Jūlijs 2008, 10:45

Mosh manu netīro opel? :D

16. Jūlijs 2008, 10:46

āā... nē, es vēl nēsmu uzacis, zilās gaismas un 3 litru burku pakaļjā :D

16. Jūlijs 2008, 11:35

[user]222519|Emsis|[/user]Amgreicer ko tu tā cepies par savu auto? C klase patiešām ir tautas (vidējā) klase un vairumā gadījumu ne ar ko sevišķu neizceļas. Man ļoti patīk jaunā C, varbūt tavējā ir smukāka kā standarta, bet tas jau nemaina lietas būtību. Man šķiet ka šī ir autoklubu nevis autosalonu izstāde tāpēc interesantāk būtu izstādīt vienreizējas automašīnas, kas nav vairs pārdošanā. Kā apmeklētājam mani pat neinteresētu jauns S500, bet kāds savdabīgāks auto. Mani favorīti būtu Mizx W107, Normunda K W140. Ir vēl daudzi labi varianti, bet šie ir labākie. Amgreicer neņem tik ļoti pie sirds, neviens tevi un tavu auto nenomelno ;)
P.S. Konjakam būt :D :D :D

Man ir balts mersīts baigi foršs, jo......... :headbang: :headbang: :headbang:
Tēma slēgta