Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
16. Februāris 2007, 14:25
ES JAU LABRĀT PIEDALĪTOS BET VĒL NEZINU KĀ AR LAIKIEM BŪS, PLĀNI VISU LAIKU MAINĀS
20. Februāris 2007, 13:56
ko tad Tu strādā, ja Tu nevari ieplānot laiku 1,5 mēneši uz priekšu ?
20. Februāris 2007, 14:32
[user]2|SZ|[/user]ko tad Tu strādā, ja Tu nevari ieplānot laiku 1,5 mēneši uz priekšu ?
.gif)
Halmstades gumijas fabrika (Zviedrija) ar Rīgas filiāli, kvalitātes standarti, auditi, kā rezultātā esmu ar vienu kāju Latvijā, ar otru Zviedrijā. Tagad organizējas vēl filiāle Polijā un pašam šķiet, ka ar vēl kādu kāju nonākšu Vācijā. Atbildīgs par kvalitāti, dalība jaunu produktu izstādē Daimler-Chrysler, Volvo ar visām pie un apakšnodaļām, Ford ar pie un apakšnodaļām, Scania. Tā kā esmu saistīts ar visādām pārbaudēm, koordinēšanām un problēmsituāciju risināšanām, tad laiku plānoju tiešām max 2 nedēļas uz priekšu, jo nevar zināt, kad kas kur atgadīsies un kad kam kas (es) būs vajadzīgs. Es jau minēju, ka esmu šobrīd stipri saistīts ar autobūvi un, piemēram, biju atbildīgs par neseno jaunās C-klases veiksmīgu prezentēšanu – pats personīgi izgatavoju un nogādāju to paraugu daļas izrādīšanai un par šo pienākumu arī uzzināju pāris dienas pirms tām bija jābūt Vācijā. Tāpēc neņemos prognozēt, ko darīšu konkrētajā nedēļas nogalē.
20. Februāris 2007, 14:38
:banghead: šito biju jautājis Mafiosi kungam, ar tevi, Mik, viss ir skaidrs, un šā vai tā Tevi būtu jauki satikt
.gif)
:handshake:
20. Februāris 2007, 14:39
[user]2|SZ|[/user]ko tad Tu strādā, ja Tu nevari ieplānot laiku 1,5 mēneši uz priekšu ?
.gif)
Ne jau darba dēļ
Liels skatuves mākslinieks nezin kur būs jākoncertē
:woohoo:

:girl:
20. Februāris 2007, 14:40
[user]379|Mizx|[/user]pats personīgi izgatavoju un nogādāju to paraugu daļas izrādīšanai un par šo pienākumu arī uzzināju pāris dienas pirms tām bija jābūt Vācijā. Tāpēc neņemos prognozēt, ko darīšu konkrētajā nedēļas nogalē.
nopietni ? un ko tad Tu klusē visu laiku ??? :?
apsveicu !!!! Gaidīsim exlusive ziņas no tevis
20. Februāris 2007, 15:01
Mazs offtopiks jau ir, bet kaut kad tuvākajā laikā uztaisīšu mazu komentāru par iespaidiem par jauniem MB. Vairāk par E-klases pēdējo update, kas gan īsti vairs nav nekāds noslēpums, Braucošā C-klasē bijis neesmu (braucu blakus...), tā kā tās sajūtas nenokomentēšu un jaunais CL laikam manās acīs ir tieši tāds, kā jau šeit nokomentēju bildes vien redzējis. Uzgaidiet līdz rītam / parītam!
21. Februāris 2007, 16:21
Ну меня можете внести в список ! я смогу поучавствовать тока в первой части , баньку посетить несмогу :whistle:
22. Februāris 2007, 21:06
[user]580|KANTAINAIS|Par pirti[/user]samaksājuši:
1. KANTAINAIS
2. Annushka
3. Mipe
4. Electra
5. Valdis
6. Aljona
7. Nompelis + 2 cilvēki
8. milzis321
23. Februāris 2007, 11:38
klau, varbūt uzrīkojam anonīmu aptauju - Kāpēc es neesmu pieteicies gada jubilejas pasākuma jautrākajia daļai? Man personīgi tiešām interesētu rezultāti.