Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Paintball: MB vs.SAAB

27. Septembris 2005, 16:06

Es reāli ļoti ļoti atvainojos!!! Bet... :( Es laikam aizbraukšu uz "Zolotaja Osenj"... gribās pafotogrāfēt savu Mersīti, smukas bildes sanāks, un vēl... vairāk laikam uz turieni nebrauks, bet Paintball var sarunāt jebkurā laikā... Sorry! Tiešām baigi grūti izvēlēties...
Tātad... Paintball`ā nebūšu!!! Vēlreiz Sorry! Ceru ka vēlāk savāksimies visi tieši no sava kluba, un aizbrauksim uzspēlēt! ;)

27. Septembris 2005, 16:14

mb300sl? brauc?

27. Septembris 2005, 16:33

Laikam nē, jo viņš domāja ar manīm visūr braukt...

27. Septembris 2005, 16:38

Tad notiek tas, ko es paredzēju, daudzi piesakās bez maz vai "železno" , bet nedēļu pirms atsaka.....vai vispār piesakās un vispār neparādās.....

žēl gan........ :cry: SAABistiem jau pirms nedēļas bija pilna komanda salasīta un gribētāji visi pat laikam netiek.....

28. Septembris 2005, 08:23

Kungi un Dāmas, vēlos vērst Jūsu uzmanību uz situācijām ko paši radiet, kā rezultātā rodas ievērojams saspringums un nožēla.

Roma 26-Aug 10:59 Es uzreiz PAR!!! Jo es sen jau teicu par Paintball`u! Mani apmierinās jebkurš datums, jo nekādu plānu vēl nav! Vienīgais ja tajā datumā nav paredzēts kāds MB Club pasākums!

mb300sl 12-Sep 00:00 Es braucu

Roma 16-Sep 21:43 Es domāju ka es tikšu!

Roma 20-Sep 22:16 Nu tūlīt visi atteiksies... Bet es piedalos!!! Sen jau gribēju Paintball uzspēlēt!!!

Roma 26-Sep 23:01 Vot es nezinu ko man tagad darīt... 6-dien notiek arī "Zolotaja Osenj" uz kuru es arī pirmais biju pierakstījies...

mb300sl Vakar 16:21 Tur ta fishka ka mes ar Romu abi domajaam braukt gan te gan uz turieni

Roma Vakar 17:06 Es reāli ļoti ļoti atvainojos!!! Bet... Es laikam aizbraukšu uz "Zolotaja Osenj"... gribās pafotogrāfēt savu Mersīti, smukas bildes sanāks, un vēl... vairāk laikam uz turieni nebrauks, bet Paintball var sarunāt jebkurā laikā... Sorry! Tiešām baigi grūti izvēlēties...
Tātad... Paintball`ā nebūšu!!! Vēlreiz Sorry! Ceru ka vēlāk savāksimies visi tieši no sava kluba, un aizbrauksim uzspēlēt!

Aicinu visus neradīt šādas situācijas turpmāk. JO, pat ja kāds no tiem kas vēl dmā braukt, pašlaik var nolemt nepieteikties vispār, jo tiek radīta ilūzija, ka pasākums nebūs interesants, tāpēc cilvēki atsakās. Ja neesiet pārliecināti, nepiesakaties nemaz. `
Taču vismaz esmu pateicīgs Jums, Roma un mb300sl, ka saņēmāties un vismaz vakar paziņojāt savu lēmumu. Būtu nepatīkamāk Jūs (nesa)gaidīt uz laukuma.

Lūdzu atsaukties Putekli un Ren101, no jums neesmu saņēmis apstiprinājumu.

28. Septembris 2005, 09:17

Labrītt!!
Ta jau es domāju, ka beigās Friči noraustīsies, gluži ta pat, kā 42.gadā pie Staļingradas.... :D :D :D .
Bet nu ja nopietni, tad pasākums notikst OBLIGĀTI!!!!
Un Jo Jūss kuplaka skaitā ieradīsieties, jo intresantāks tas solās būtt!!
Tātad, gaidīsim visus intresentus 01.10. tirzniecības centra "SKAY" uz Jūrmalas šosejas stāvietā!! Mani varēsiet atpazīt pēc ar uzrakstiem aplīmēta sarkana Opel Vectra, pie kura pl.15.00 Jūs tur gaidīšu!!!

28. Septembris 2005, 12:47

[user]3579|Sviestc|[/user]
Ta jau es domāju, ka beigās Friči noraustīsies, gluži ta pat, kā 42.gadā pie Staļingradas.... :D :D :D .

Šī zajava jau izskatās, ka uzaicinājums uz dueli....!:whistle: :lol:
Vai tiešām MBclubs nenovāks komandu un neaizstāvēs savu vārdu šajā pasākumā. :x :(

28. Septembris 2005, 13:16

Tā kā savā laikā esmu apmācīts izdzīvošanai vienatnē kaujas apstākļos un gan jau spēšu šīs zināšanas sniegt nedaudzajiem komandas biedriem, tad neredzu vajadzības pēc lielākas komandas :) :lol:

28. Septembris 2005, 15:10

[user]375|Valdis|[/user]Tā kā savā laikā esmu apmācīts izdzīvošanai vienatnē kaujas apstākļos un gan jau spēšu šīs zināšanas sniegt nedaudzajiem komandas biedriem, tad neredzu vajadzības pēc lielākas komandas :) :lol:

uj.....uj...
ka tik nesanāk sūdi.... :(
es neko vairāk par spēlēšanu uz nerviem, ar jebkuru mūzikas instrumenti, nekad neesmu pratis...
:D
bet es māku ātri skreit, un skaļi bļaut....
arī tas var noderēt, reizēm...
:)

28. Septembris 2005, 15:14

kā rakstiju, I am IN.
Tēma slēgta