Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
22. Jūlijs 2004, 16:51

Jaa... tad jau bus jautri.
22. Jūlijs 2004, 16:58
vai ir jēga vienam pašam ar savējo laist...labāk mošo būtu piemest bendžai un teiksim ar ElSpiegu braukt... :?
22. Jūlijs 2004, 16:59
labak jau ae savejo.A ja nu sis grib kadu Liepajas meteni iemeginat???Ta tomer ir neatkariba.
22. Jūlijs 2004, 17:00
SuperZirgs uzaicini kadu zaki lidz.Savadak musu rindas(MB autinu) tadas paretas bus.
22. Jūlijs 2004, 17:08
un pēc tam Manējais zaķis man galvu noraus- viņa vienkārsī netiek- stulbs darbs, kas vēlu beidzas.... :?
22. Jūlijs 2004, 17:09
un es neesmu SuperZirgs :cry:
22. Jūlijs 2004, 17:11
SuperZirgs, es luugshu ieveerot mana nicka pareizraxtiibu - elSprogo vai elSpiegs raxtaas ar mazo e!
22. Jūlijs 2004, 17:12
ui atvaino ludzu.Kludities ir cilvecigi teica ezits nokapdams no kaktusa.Nu mes esam gatavi dot klusesanas zverestu.
22. Jūlijs 2004, 17:29
un tagad iedomājaties- mana meitene vakaros pārlasa šo forumu......... :banghead:
22. Jūlijs 2004, 17:33
ui blin stulbi snaca :| .SZ meitene ,ja tu gadijuma lasi so forumu tad zini ka tas viss un mana slimaa humora izjuta

.Esmu parliecinats ka es saprotosa un proti atskirt kas ir kas.Starp citu man jau ir tada padruma pieredze ar jokiem.Kadus gadus 10 atpakal ,kad tiko paradijas humpalas.Mes kimerejamies ar darugiem pie autiniem.Garza metajas viens humpalu maiss ,nu tipa prieks lupatam.Es eju paec kartejas lupatas pakal izvelku a tur krusturis.Es piegaju pie drauga masinas un uzmetu to uz aimugures sedekla.Sis aibrauca maja un taisijas kautkur doties ar sievu.Si ieraudzija un tad gan skas riktigaa disene.Jeli izkepurojamies un sis palika ar sievu.