Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
28. Septembris 2005, 08:27
Amerikanju Auto Klubs saka savus kolonaa braukshanas noteikumus izstraadat peec atgadijuma ar Voyageru klubu kur vienaa dienaa vinji pacentaas divreiz uztaisiit vilcieninju! Takaa par to ka nakamreiz vairs nekas tads nenotiks es nebuutu tik droshs!
Pirmais un galvenais visaa kolonnaa ir pirms brauciena apspriezt nevis Vakara Zinjas bet siki un smalki visus braucejus informeet par to kas gaidaams celjaa un atgadinaat elementaaras lietas!
Baumas pareizas - jusejie esot konsulteejushies
.gif)
Un nevajaga sleegt sho topiku - jo izstastita beeda ir pus beeda!
28. Septembris 2005, 09:25
[user]398|Renoir|[/user]
[user]2|SuperZigs|[/user]un ko man tagad ar šo oftopiku darīt? :?
domāju, ka var dzēst nafig. labākais ir noticis - cilvēki ir runājuši.
man palika labāk, ja kāds grib jautāt
.gif)
es domāju dzēst offtopiku par stopētājiem u.c. topiks lai paliek.
28. Septembris 2005, 11:35
Pie Rhino teikta vēl var piebilst, ka Amerikāņu auto pārbraucienu kolonas nekad nav izraisījušas būtiskas problēmas arī pirms šiem noteikumiem - daži jūsu kluba biedri arī ir braukuši mūsu kolonā. Tomēr, tā kā pēc šādas kolonas izbraukšanas cauri apdzīvotām vietām cilvēkiem rodas, kāds nu kuram, bet tomēr iespaids un pie tam par visu klubu, tad mēs arī turpmāk pieprasīsim zināmu kārtību kolonā un, lai tas nebūtu sarežģīti, tapa šie noteikumi. Mūsu kolonā ir bijuši gadījumi, kad brauc vairāk par 60 automašīnām. Tas jau kopumā ir pāri par kilometru.
Droši izmantojiet mūsējos, ja liekas ka kaut kas ir jālabo - uzklausīsim. Mans personiskais viedoklis ir, ja iekrīt viens klubs uz kaut kādām nekārtībām, tad zināmus mīnusus avansā saņem arī citi klubi.