Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

W123 rudens salidojums noslēdzies

27. Septembris 2005, 12:19

[user]398|Renoir|[/user]
[user]83747|pinguin|[/user]uzskatīt stopētājus par diedelniekiem gan liekas nedaudz par traku, katrs pats izvēlas kā pārvietoties un šāda veida pārvietošanās ir laba abiem - stopētājs aizbrauc kur vajag par velti + piedzīvojums, bet šoferim nav garlaicīgs ceļš.

Es jau teicu, ka mana attieksme ir emocionāla un ļoti personīga - esmu ņēmis meitenes, kad biju bez draudzenes:) ar nolūku iepazīties - tagad jau ilgu laiku man šāds iemesls ir zudis.
Turklāt braucot vienam ir viena no retajām iespējām netraucēti padomāt - cilvēkiem tādu iespēju ir ļoti maz - visu laiku kaut kas "traucē" - ta darbs, ta tuvinieki, ta draugi.. padomā par to. Es ļoti priecājos par iespēju pabūt viens vismaz kādu stundu.

Vot par to padomaashanu un braukshanu savaa nodabaa- super! it sevishkji peec sasodiiti garas darba nedeeljas vai dienas...

27. Septembris 2005, 15:42

[user]398|Renoir|[/user]ja godīgi, man ir pretenziijas pret diedelniekiem - liela emocionāla problēma - es te strādāju, uzturu auto, maksāju visādus nodokļus valstij, lai varētu braukt, bet te stāv viens uz ceļa un grib, lai tu viņu par velti vadā.
Šajā sakarā arī rodas niknums pret tiem, kas apstājas, lai tos paņemtu, īpaši jau tādās vietās. Pats esmu tur vairākas reizes ticis pārsteigts, cik strauji jābremzē. Ļoti nepatīkama vieta.
Varbūt klubam vajadzētu uzrakstīt kādu oficiālu vēstuli, lai kāds padomā, kā šo vietu atbrīvot no diedelniekiem?
:evil: Redz ka sanāk,kaut vai par iepazīšanos,kamēr pašam bija interese,tikmēr bija stopotāji,tagad,kad traucē,uzreiz diedelnieki,divkosība sanāk :) Es,piemēram,diena vidēji norullēju 200.km,dažreiz vairāk,man tādi stopētāji ir kā enerģijas dzēriens pret miegu :) ,protams,tas nenozīmē,ka paņemot viņus es lieku strauji bremzēt aiz manis braucošos utt,par ko arī konkrētaja gadījuma iet runa,un nav ko dusmas par šoferu neizdarību pārnest uz stopētājiem ;)

27. Septembris 2005, 15:51

[user]375|Valdis|[/user]Distance, ātrums... Cilvēki, avārijas posmā uzstādītā zīme norāda - apstāties nedrīkst, par ko meklēt vainīgo - sasistās mašīnas ir sekas, ķēdes reakcija. Man personīgi ir pretenzijas pret galvas mašīnām (ja nemaldos divām, kas apstājās).

Apstajas tikai viens auto kas izdomaja panjemt stopetaju, parejaas lidz ar vinju, ta nu sanaca ka ta kas apstajas un panjeema, veiksmigi izvairijaas, un no taa arii sanaca shis haoss

27. Septembris 2005, 16:10

[user]106194|Audifun :evil: Redz ka sanāk,kaut vai par iepazīšanos,kamēr pašam bija interese,tikmēr bija stopotāji,tagad,kad traucē,uzreiz diedelnieki,divkosība sanāk :) Es,piemēram,diena vidēji norullēju 200.km,dažreiz vairāk,man tādi stopētāji ir kā enerģijas dzēriens pret miegu :) ,protams,tas nenozīmē,ka paņemot viņus es lieku strauji bremzēt aiz manis braucošos utt,par ko arī konkrētaja gadījuma iet runa,un nav ko dusmas par šoferu neizdarību pārnest uz stopētājiem ;)

:) jā, pieķēri mani. protams, ka man bija izdevīgi - tāpēc arī ņēmu (kad nebija vajadzības - nevienu neņēmu), bet nekas spīdošs no stopētājām nesanāca. sapratu, ka uz ielas laimi atrast nevar, ie. ar meitenēm, kam patīk stopot, man ir grūt atrast kopīgu valodu, arī pļāpāt pa ceļam negribas. Nesen braucu uz Viļņu - pat prātā neienāca, ka varētu kādu stopētāju paņemt.
Vispār, nepatīk man ņemt svešus cilvēkus savā mašīnā. Es daudz ērtāk jūtos viens pats.

27. Septembris 2005, 16:18

[user]14923|mb300sl|[/user]
[user]375|Valdis|[/user]Distance, ātrums... Cilvēki, avārijas posmā uzstādītā zīme norāda - apstāties nedrīkst, par ko meklēt vainīgo - sasistās mašīnas ir sekas, ķēdes reakcija. Man personīgi ir pretenzijas pret galvas mašīnām (ja nemaldos divām, kas apstājās).

Apstajas tikai viens auto kas izdomaja panjemt stopetaju, parejaas lidz ar vinju, ta nu sanaca ka ta kas apstajas un panjeema, veiksmigi izvairijaas, un no taa arii sanaca shis haoss

Es ļoti atvainojos - tu biji šajā pasākumā?

27. Septembris 2005, 16:29

[/quote]:) jā, pieķēri mani. protams, ka man bija izdevīgi - tāpēc arī ņēmu (kad nebija vajadzības - nevienu neņēmu), bet nekas spīdošs no stopētājām nesanāca. sapratu, ka uz ielas laimi atrast nevar, ie. ar meitenēm, kam patīk stopot, man ir grūt atrast kopīgu valodu, arī pļāpāt pa ceļam negribas. Nesen braucu uz Viļņu - pat prātā neienāca, ka varētu kādu stopētāju paņemt.
Vispār, nepatīk man ņemt svešus cilvēkus savā mašīnā. Es daudz ērtāk jūtos viens pats.[/quote]

Ja jau offtopics tad lai iet :), moderators padzēsīs un man kādu brīdinājumu pieplusos. Par stopētājiem - mani vienmēr attur ņemt stopētāju viens arguments - ja kas, tfutfutfu, man nāksies atbildēt par šī cilvēka veselību un dzīvību... Tādu risku uz sevis nevēlos uzņemt. Man bija tāda iespēja pāris gadus pabraukāt ar tālbraucēju šoferiem tālos reisos. Tōlaik šoferi kāds tik notikumus nestāstīja - viens no nepatīkamākajiem bijis, kad stopētāja (Latvijā) esot mēģinājusi izspiest naudu no šofera, pretējā gadījumā viņa griezīšoties policijā par izvarošanas mēģinājumu ... cik nu tur taisnība, nezinu, bet fakts un iespēja paliek...

27. Septembris 2005, 16:30

[user]375|Valdis|[/user]
[user]14923|mb300sl|[/user]

Es ļoti atvainojos - tu biji šajā pasākumā?

:D Nebija... :whistle: :lol:

27. Septembris 2005, 17:17

stopesana ir lieliska parmaina - izmaina ikdiena!!!

pamosties no rita un saproti, ka deretu kaut kur aizbraukt arpuss rigas. tad nu nenem savu masinu, bet ar stopiem stope. teiksu ka ir - perfekti :)
sajusties nevis tas, kuru stope, bet tas, kurs stope!

;)

27. Septembris 2005, 17:20

un ko man tagad ar šo oftopiku darīt? :?

27. Septembris 2005, 19:25

[user]630|Holokous|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]Cik tad beigas tur mashinas saskrejas?

4 w123 un 1 w124 ;)

:whistle: :whistle: :whistle:
Tēma slēgta