Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Futbols

10. Septembris 2004, 07:16

Gribaas atvainoties, bet es shodien nevareeshu nekur doties taalaak pa savu virtuvi - esmu mezoniigaako viirusu sakeeris un knapi kustu ar savu temperatuuru! Sorry guys, bet futene man buus jaatliek :?

Futbols

10. Septembris 2004, 08:31

Nu tad nespēlējam.......ka ne, tad ne..! :arge:

Futbols

10. Septembris 2004, 08:42

Nezinu kā jums visiem, bet man no 06.09. ir sākusies mācību sezona un tās atlikušās divas darba dienas (Darba vakarus :D ) vajag aktīvi izmantot savu priv. lietu un dzīves līmeņa uzlabošanai.... :whistle:

PS. Bet es piesakos uz pagarināto futbolu 8D

Futbols

10. Septembris 2004, 08:53

kur būs pagarinātais futbols? kur ejam? maurīcijs?

Futbols

10. Septembris 2004, 09:09

Bogijs 99%, ka buus, ja futbols notiksies.

Futbols

10. Septembris 2004, 09:09

[user]377|skeram|Par Futbolu[/user]Nezinu kā jums visiem, bet man no 06.09. ir sākusies mācību sezona un tās atlikušās divas darba dienas (Darba vakarus :D ) vajag aktīvi izmantot savu priv. lietu un dzīves līmeņa uzlabošanai.... :whistle:

:iagree:

Futbols

10. Septembris 2004, 09:13

Mēs šovakar varētu paņemt Kupsīti un Reaktoru aiz škvarkas un vest viņus kaut kur tusēt :whistle: (Ļaut viņiem abiem mums uzsaukt 8D ). Kā nekā Kupsītis vēl palika parādā par to ka savā īstajā dz dienā mūs nelaida iekšā dzīvoklī 8D , betpar Reaktoru nevajadzētu rasties jautājumiem......

PS. Reaktor esi sumināts.......

Futbols

10. Septembris 2004, 09:14

[user]377|skeram|Par futbola pagarinājumu[/user]Mēs šovakar varētu paņemt Kupsīti un Reaktoru aiz škvarkas un vest viņus kaut kur tusēt :whistle: (Ļaut viņiem abiem mums uzsaukt 8D ). Kā nekā Kupsītis vēl palika parādā par to ka savā īstajā dz dienā mūs nelaida iekšā dzīvoklī 8D , betpar Reaktoru nevajadzētu rasties jautājumiem......

PS. Reaktor esi sumināts.......

:jawdrop:

Futbols

10. Septembris 2004, 09:17

[user]377|skeram|Par Futbolu[/user]Nezinu kā jums visiem, bet man no 06.09. ir sākusies mācību sezona un tās atlikušās divas darba dienas (Darba vakarus :D ) vajag aktīvi izmantot savu priv. lietu un dzīves līmeņa uzlabošanai.... :whistle:

Speeleet neesmu speejiigs, bet kaut kur paseedeet un teejinju ar citronu padzert gan es varu :D :drink:

Futbols

10. Septembris 2004, 09:18

labi! Kur tad ejam??? uz kurieni???
Tēma slēgta