Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 463 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W123 rudens salidojums noslēdzies
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 11:35 
Lietotāja avatārs
Mans priekslikums ir izstradat noteikumus par brauksanu kollonaa un instruktaza no organizatoru puses pirms brauciena!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 11:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Augusts 2004, 09:04
Atbildes: 219
Atrašanās vietas: Latvija,Riga
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]Mans priekslikums ir izstradat noteikumus par brauksanu kollonaa un instruktaza no organizatoru puses pirms brauciena!

Arii pareizi :iagree:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 11:37 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Augusts 2004, 09:04
Atbildes: 219
Atrašanās vietas: Latvija,Riga
Citēt:
[user]375|Valdis|[/user]Distance, ātrums... Cilvēki, avārijas posmā uzstādītā zīme norāda - apstāties nedrīkst, par ko meklēt vainīgo - sasistās mašīnas ir sekas, ķēdes reakcija. Man personīgi ir pretenzijas pret galvas mašīnām (ja nemaldos divām, kas apstājās).

Aha Puteklis :? :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 11:43 
Lietotāja avatārs
Долго читал и думал. мои соболезнования одноклубникам - ситуация не очень приятная. С другой стороны, последствия не столь плачевны - все живы-здоровы. Это главное.
сам на том месте не был, однако бывал в похожих ситуациях, посему решил поделиться мыслями (исключительно мое личное мнение, не претендующее на догму).

Дистанцию надо соблюдать. можно было там стоять, нельзя, не важно. важно ехать так, чтобы мог остановиться в случае любого экстренного торможения впередиидущего. точка. да, понимаю, в городе никто дистанцию не соблюдает (сам грешу), но все таки надо стараться это делать, иначе получаются неприятности.

несколько лет назад сам попал точно так же: выехал с перекрестка за одним ездюком, на Жигулях. А он вместо того, чтобы ехать (трасса за городом, знак - 80 км/ч) взял, и остановился посреди дороги. я, естественно, не ожидавший такого подвоха, начал тормозить слишком поздно (опять таки - лысая резина) и въехал ему в бампер. на разборе в полиции естественно мне вставили фитиль: не соблюдал дистанцию. и плевать им, что там нельзя стоять - виноват и все. в принципе, трезво обдумав ситуацию, признаю - ВИНОВАТ САМ! поговорка "бойся дурака на дороге" сработала. были бы сзади еще машины - был бы "паровоз". с тех пор стараюсь держаться от таких товарищей как можно дальше.

также заметил, что люди, в основной своей массе, не понимают, что такое езда в колонне. там есть свои правила и стратегии - люди этому долгое время учатся, но основы хотя бы нужно соблюдать. так что в следующий раз надо бы перед поездкой вкратце обговорить, как и зачем ехать.

P.S. а вообще, дабы поднять свой уровень, как водителя, полезно послушать курс безопасного вождения, который преподавал зимой бмв-клубу господин Пинегин.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 11:44 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
uzskatīt stopētājus par diedelniekiem gan liekas nedaudz par traku, katrs pats izvēlas kā pārvietoties un šāda veida pārvietošanās ir laba abiem - stopētājs aizbrauc kur vajag par velti + piedzīvojums, bet šoferim nav garlaicīgs ceļš. Nav jau obligāti jāņem tie stopētāji. Es gan vienmēr cenšos paņemt.
Cita lieta ir par konkrēto vietu pie Juglas - tā vieta ir riktīgs melnais punkts un atbildību jāuzņemas tieši stopētājiem, jo ļoti bieži ir tā ka stopētājiem nav ne mazākās nojausmas par satiksmes noteikumiem vai par auto pārvietošanās principiem vispār. Ļoti bieži esmu pēc paņemšanas viņiem teicis - "kāpēc stopē tur kur ir nepārtrauktā līnija vai ieskrējiena josla, tā taču ir mazāka iespēja ka kāds apstāsies". Parasti atbilde skan "neiedomājos". Bet pie juglas ir ļoti sīva konkurence un katrs grib būt pirmais rindā, tāpēc tur vajadzētu kautko mainīt joslu izkārtojumā vai tamlīdzīgi, jo no stopētājiem jau nav iespējas tikt vaļā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 12:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]uzskatīt stopētājus par diedelniekiem gan liekas nedaudz par traku, katrs pats izvēlas kā pārvietoties un šāda veida pārvietošanās ir laba abiem - stopētājs aizbrauc kur vajag par velti + piedzīvojums, bet šoferim nav garlaicīgs ceļš.

Es jau teicu, ka mana attieksme ir emocionāla un ļoti personīga - esmu ņēmis meitenes, kad biju bez draudzenes:) ar nolūku iepazīties - tagad jau ilgu laiku man šāds iemesls ir zudis.
Turklāt braucot vienam ir viena no retajām iespējām netraucēti padomāt - cilvēkiem tādu iespēju ir ļoti maz - visu laiku kaut kas "traucē" - ta darbs, ta tuvinieki, ta draugi.. padomā par to. Es ļoti priecājos par iespēju pabūt viens vismaz kādu stundu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 12:07 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

man līdz darbam tieši stunda ko braukt, iedomājies kā man apnicis tās vientulības, divas stundas dienā... :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 12:08 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Bet vispār tev taisnība..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 12:12 
Lietotāja avatārs
karoce, jabrauc uz to vietu un jaasit tie stopetaji :D :D , lai nestav vairs tur...

Par stopetajiem un to juglas mcdonaldu man ir savs stasts. Rez man bija sarkana omega. Un kaut kaa sanaaca ar kolegi braukt gar to vietu un lapsta nez kapec bagaznieka bija.....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2005, 12:16 
Lietotāja avatārs
Beigas sanaca tads tizls joks, pie bergiem meza celina - atrunajoties ar darisanam. No masinas izkapa kolegis, izvilka lapstu no bagaznieka un saka rakt :) Nez kapec tas divas meitenes, kas brauca uz Valmieru - aizbega :?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 463 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012