Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 17:24

[user]2|SuperZigs|[/user]vispār, es tikai tagad kopā ar moisi sāku visu filmu salīmēt kopā..... 8D Kas tik nav darīts kā izrādās.......

Nokia rullz- atdzīvojās, taču Siemens toč nevajag pirkt- tas ir pilnīgi miris......

un vēl, ap trijiem naktī konstatēju, ka nav vairāk neviena, kas vēlētos kādi šņabi iemalkot...kur ta visi sapazuda????? :cry:

SZ, cerams, ka noņēmi numuru pāradresāviju :|

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 17:34

Sveiki pirts bija uz goda.Zel ka bija steidzigi japemet jus pirms sviniga saieta kulminacijas,proti SZ peldinasanas :D .
Man tads jautajums kape ciemini sadalijas divas frakcijas?Vieni pie galda otri virtuve?Vai tas ta pienemts?Vai varbut sabiedriba nebija vieniem vai otriem pienemama. :( Varbut nakosreiz nevajag tik atklati visus ielugt?????

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 17:54

Henis! Tas kūks bij ļoooti garšīgs! Žetons tev par to! :)

Par tām frakcijām, sākumā es centos sekot līdzi visam pie galda teiktajam līdz sapratu, ka nu vairs nespēju izsekot līdzi visam, kas tur tika runāts... tad es, Annushka un lindonis pārcēlāmies uz virtuvi, lai parunātos, pēcāk uz virtuvi pārcēlās vēl citi, nu tā sanāca... nevar jau būt visās vietās un ar visiem izrunāties vienlaicīgi. :)

PS - a bildes būs dabonamas????

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 17:59

Man loti liels priks ,ka Tev garsoja :D .Dzives skaistums ir atkarigs nevis no ta cik laimigs esi tu pats,bet gan cik laimogi ir citi tevis del.Un sis bridis ka Jums visiem garsoja dod man lielu prieku,ka speju izdarit ko tadu ,ka Jums patika :D .
Par bildem ,iedod mailinu aizsutisu.

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 18:00

Vel kas vai nevaretu jus lugt locit manu niku?Liekas ta izklausitos labak neka visu laiku nominativaa :D .

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 18:01

dacedaukste@hotmail.com, bet es ceru, ka apjoms nav baigi lielais....

par to kūku atkal, izskatījās tā arī ļoti labi :)

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 18:04

Megini sakert Didi

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 18:09

Sveiks! Vai man uz vestfals@pit.lv arī atsūtīsi? No apjomiem nebaidos... ;)

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 18:11

Spieg, Kusīt, jūs tak ar bildējāt, vai varētu dabūt???

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 18:16

SZ priecajos Tevi redzet.Paldies par jauko pasakumu un uznemsanu.Zel ka Tu mus pamet :((.Ker bildites.
Tēma slēgta