Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 15:30

jā, pasāciens bij varens, es jau labprāt būtu palikusi ilgāk, bet tā kā daži dzērāji ir tik neizturīgi, tad nekā :(
pag, es tik nesapratu, vai elSp ar tika izpeldinats??? :?

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 15:35

Bizenājs lai priecājas par to , ka dibens nesāp! Interesanti , kurš vairāk reižu tika iemests baseinā??? :scratchchin:

mipe pienākas balva par aktīvāko karaoke dziedāšanu , SZ un bizenajam -par vācu dziesmu dziedāšanu duetā. :rock:

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 15:41

[user]3727|didi|[/user]jā, pasāciens bij varens, es jau labprāt būtu palikusi ilgāk, bet tā kā daži dzērāji ir tik neizturīgi, tad nekā :(

Nee, elSprogo netika izpeldinaats :P paliidzeeju vinu glaabt no satrakotajiem sliicinaataajiem :ninja:

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 15:44

Tomēr , elSprogo būtu bijis labāk izpeldināties , tagad ,re , pat krekli vairs neder , izstaipīts ķermenis... :)

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 15:45

[user]580|MBcoupe|[/user]
[user]3727|didi|[/user]jā, pasāciens bij varens, es jau labprāt būtu palikusi ilgāk, bet tā kā daži dzērāji ir tik neizturīgi, tad nekā :(

Nee, elSprogo netika izpeldinaats :P paliidzeeju vinu glaabt no satrakotajiem sliicinaataajiem :ninja:

Juu, Ku-Ku palīdzoši noskatijās, kā mani izķidā gabalu gabalos :P

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 15:53

[user]387|elSprogo|[/user]
[user]580|MBcoupe|[/user]

Juu, Ku-Ku palīdzoši noskatijās, kā mani izķidā gabalu gabalos :P

Nu re, shodien vairs pat neatceras kaa vinjsh tika glaabts :cry:

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 15:58

tad moš nevis bizenajs atsita to galvu, bet elSp :P

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 17:20

Liels paldies Henim par līdzatvesto garšīgo pīrāgu!!!!!

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 17:22

vispār, es tikai tagad kopā ar moisi sāku visu filmu salīmēt kopā..... 8D Kas tik nav darīts kā izrādās.......

Nokia rullz- atdzīvojās, taču Siemens toč nevajag pirkt- tas ir pilnīgi miris......

un vēl, ap trijiem naktī konstatēju, ka nav vairāk neviena, kas vēlētos kādi šņabi iemalkot...kur ta visi sapazuda????? :cry:

MB-Club.lv pirts !!!!

03. Oktobris 2004, 17:24

:iagree:
Tikai kapēc Henis pats nepalika līdz kūkas ēšanai?
Tēma slēgta