Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Futbols

07. Septembris 2004, 17:13

Erm, ja godiigi, tad es ne iisti 3dien, ne 5dien tieku, bet, ja shodien kaartiigi parubaaju, mosh riit tomeer tieku, bet 5dien toch netieku - 17:00 sanjemu savu IB diplomu (paaraak gari jaastasta, kas tas taads ir, bet tas ir kautkas, kas paraada ck es kruc :D) peec tam iespeejams nedaudz patuseet un peec tam jau prom uz vietu, kur 6dien notiks universitaates sporta speeles, tai skaitaa litrabols.

Futbols

07. Septembris 2004, 17:24

IB = Izotopiskais Burlaks? :D

Futbols

07. Septembris 2004, 17:42

didi jau nebūs didi, ja nezinās, kas ir IB.... ;) bet es to zinu saistībā ar UWC, bet laikam tas pac tas vien ir....

Futbols

07. Septembris 2004, 17:51

Kas ir UWC? :|

Futbols

07. Septembris 2004, 17:59

[user]387|elSprogo|[/user]Kas ir UWC? :|

nu kā tad tā elSprogo tu nezini... 8) labi, es tak specs izglītības jaut. ārzemēs...UWC=United World colleges, pabeidzot to iegūst IB 8) tikai nezināju, ka Ljā ar tāda štelle ir...

Futbols

07. Septembris 2004, 18:04

Iekš RV1.Ģ ir viena tāda klase. Iguanijā arī laikam ir, Lietuvā gan nav (vai otrādāk).

Futbols

07. Septembris 2004, 18:15

didi...šodien apžēlojos par Tevi un iedevu Skeram tavu T-kreklu...tā kā gaidi.....

Futbols

07. Septembris 2004, 18:19

[user]2|SuperZigs|[/user]didi...šodien apžēlojos par Tevi un iedevu Skeram tavu T-kreklu...tā kā gaidi.....

eh, redz Zigi cik tu labs :) , jau saņēmu..PALDIES! :) tikai tāds paliels ;) lindonis jau teica, ka nu vismaz par mazu krekls nepaliks :whistle:

Futbols

07. Septembris 2004, 18:21

[user]387|elSprogo|[/user]Iekš RV1.Ģ ir viena tāda klase. Iguanijā arī laikam ir, Lietuvā gan nav (vai otrādāk).
nu pareizi, tu tak stāstīji... :) nu jā, tas ir tas pac, kas beidzot UWC programmu...

Futbols

07. Septembris 2004, 19:18

Vispār tā ideja par fūža tournament man patīk. SZ, tu moš parunā ar ZB, es varetu ar BMWistiem parunāt. Mizx varētu ar amerikāņiem parunāt. 8)
Tēma slēgta