Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

volejbols pret SAAB klubu!

12. Augusts 2004, 10:17

atvainojos visiem tiem, kam likās, ka pie visa vainīgs biju es! tāpēc arī pēdējos setos nespēlēju.....

a par zaudējumu nevajag to visu uztvert tik asi un nopietni- mums vakar ZB komandā bija beidzot daži īsti labi spēlētāji-spēlētājas....un lai pieceltos, kādreiz arī jānokrīt.......

par fight club var padomāt- tad kad izaugsim lielāki, skrējēji un dragotāju, kādu arī starp MB netrūkst varēs tā kā formāli nodalīties un braukt uz dragiem u.c lietām......tikai tas nesauksies fight division, bet gan smuki jāizdomā........ ;)

12. Augusts 2004, 11:42

Es tak teicu, ka shito topiku vaidzeeja uz laiku sleegt. Lai ZB papriecaajas savos saitos :P :)

12. Augusts 2004, 12:19

tev, SZ, ir taisnība-nav ko tik briesmīgi uztvert zaudējumu. tāpat mb komanda ir labākie! ;)
un pamēģini tikai turpmāk nespēlēt! man negribētos domāt, ka kāds ir tik dumjš, lai vainotu citus komandas biedrus zaudējumā. un dumju taču mums te nav, vai ne? :)

12. Augusts 2004, 12:40

ehh, izklausaas, ka buus reiz jaanaak paliigaa. Zaudeejums pats par sevi nav nekas liels, bet MB jau vairaak par vienu reizi to nevar paciest.

12. Augusts 2004, 12:47

Taax - Garaa avatars. Atrodams ieksh Cardomain pie viena SL500 ar 20" Brabus diskiem.... 8)

12. Augusts 2004, 12:48

Garajs, tu volejbolists?

12. Augusts 2004, 12:56

Vairaak taa kaa basketbolists. Bijushais. Bet ir shaadas taadas priekshrociibas auguma zinjaa.

Yess, piekjeeri. :blush: nu fascinee mani SL

12. Augusts 2004, 13:06

Es tevi par to nevainoju, SL ir super :)

12. Augusts 2004, 13:08

Peec pieredzes ar Kristapu var secinaat, ka gara auguma speeleetaaji par ljaunu mums nenaak ;)

12. Augusts 2004, 13:11

Ja viikends bez traumaam, tad naakamned. kad naaks tuvaak, uzpliishos ar visaadiem jautaajumiem.
Tēma slēgta