Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
03. Oktobris 2004, 10:44
Nja, bet tikai tas nebiju es viens, Bizenājam ar nepaveicās šajā sakarā, jo ielidoja kopā ar mani......
erm....es jau tagad zinu, kurš bija vainīgais, un varēja jau vismaz pabrīdināt, ka būs tāda ideja......rezultāts: Siemens Un Nokia arī pēc kaltēšanas nav lietojami.....paldies!
:x :x :x
03. Oktobris 2004, 10:46
:cry: :cry: :cry: :cry:
tas laikam no sērijas - gribēja kā labāk, sanāca kā vienmēr
cikos tad jūs devāties mājās?
03. Oktobris 2004, 11:18
[user]3727|didi|[/user]:cry: :cry: :cry: :cry:
tas laikam no sērijas - gribēja kā labāk, sanāca kā vienmēr
nē nu jā...bet tā kā mums parastā telefona nav, jo uzskatījām to par nelietderīgu pasākumu- tad tagad esam abi ar Svetku bez telefona sakariem......
varbūt der arī padomāt kādreiz, pirms ko tādu dara?
:x
karoče, jūtamies pēc šitā diezgan skumji un vīlušies.......Ja arī pēcākā mana telefona pazušana bija domāts kā joks, tad tas bija ļoti pat neizdevies....
Vispār...man tagad ir daudz ko pārdomāt......
03. Oktobris 2004, 12:13
Zigi, ka tik tu jau paaris dienas iepriekš netiki brīdināts?
.gif)
Anyway, man tagad arī besis - vislaik nāk SZ telefona zvani, viens pat umudrilsa pus5os uzvanīt. Tagad ik pa laikam kāds tik zvana......Bet tas tā, vispār jau tuss bija foršs, vieniigi uz pašām beigām tā biš :blink:, kad SZ, Bizenajs un BeerBear līdzbraucēja (piedodiet, tiešām nezinu ne vārdu, ne, vai tā bija sieva vai nē) kā zvēri ņēmās, lai mani iegrūstu baseinā. Likās,ka vainu tiešām ša peldēšu atkal, vai nu ,ka manai kurtkai un somai būs hana.
03. Oktobris 2004, 12:19
Īstenībā bija tā , ka pašās beigās elSprogo gribēja peldēt kopā ar savu somu , tagad tikai tielējas! 8)
03. Oktobris 2004, 12:40
Tā visa rezultātā elSprogo kļuvis par 2.3 cm garāks.
03. Oktobris 2004, 13:09
Vo vo, bļin, tagad visi krekli pa mazu.....:arge: tikai nesaprotu, kapēc viņi manu parašūti gribēja peldināt - ko viņi tajā saskatījuši?
03. Oktobris 2004, 13:18
paldies par pasaakumu, kas toch bija jauks
par slapjajaam dreebeem un sasistiem saaniem un galvu es veel kaut ko izdomaashu :evil:
naacaas braukt uzmaajaam peec otras pults, rezult, nokaveec darbs un pikta koleegje...
naaksies tos telefonus nest remonteet, nekas cits neatliks...
03. Oktobris 2004, 13:27
[user]3291|bizenajs|[/user]paldies par pasaakumu, kas toch bija jauks
par slapjajaam dreebeem un sasistiem saaniem un galvu es veel kaut ko izdomaashu :evil:
naacaas braukt uzmaajaam peec otras pults, rezult, nokaveec darbs un pikta koleegje...
naaksies tos telefonus nest remonteet, nekas cits neatliks...
Pag pag Biz, par galvu tu pats vainiigs!