05. Augusts 2012, 00:43
Tikko arī es ierados mājās. Mēs ar Jolantu mazlietiņ uzkavējāmies "afterītī" galu galā "Celica" klubs bija centies, pat pārcentušies un sarūpējuši eliksīru dvēselei - koncertu.
Celica klubs Malači, Meitenes organizatores - cepuri nost viņu priekšā, šitādu darbu paveikuši - no viņiem ir ko mācīties pasākuma organizēšanā.
Jā varu dublēties ar AMGracer vārdiem, taču arī man ir savs sakāmais:
Paldies kluba biedriem - Normundam, Mikum.
Paldies neaizstājamajam foruma cilvēkam - Matīsam, Matīsa mammai, kura mūs aprūpēja, kā tādus "tautas varoņus"
.gif)
Viņas pasniegtajam ūdenim un mielastam, bija vārdos neizsakāms siltums.
Un protams Mūsu foršajām "Baberacing.lv" meitenēm - Jolantai un Janai. Meitenes piedodiet, ja kaut kur cīņas karstumā biju skarbs, it īpaši "Dvieļubolā"! Jana mani pat nosauca par komandieri taču neskatoties uz to, visi precīzi pildīja manas norādes

Es zinu tikai vienu, visi turējāmies braši, zaudējām ar godu un cieņu pret pretiniekiem, E36, E46, "Prelude" klubam. Pa visu to burzmu savācām arī vienu medaļu stafetē "Apreibušais Dzenis", kur nostrādājām uz nevainojamu precizitāti.
Tagad zinu tieši, ka Es ar šādu komandas sastāvu, bez liekas vilcināšanās esmu ar mieru doties kaut uz pasaules malu, kaut uz Pekli - meetingā pie paša "Nelabā". Paldies Jums foršie, malači!:super: