Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Autoklubu netradicionālās sporta spēles 2012

30. Jūlijs 2012, 16:01

njus ja vari ko telefons izslegts? un mums ir problema 7even netiek mums vajag dalibnieku fiksi kads piesakas

03. Augusts 2012, 16:54

Rītdien visiem, kuriem nav ko darīt un ir interese, pulksten 7:30 tiekamies "Statoil" pie "Dienvidu tilta" tur pat kur ir Maķītis. Pēc tam arī izbraucamuz Ķegumu. Ja kādam nav iespēju tikt, informējiet mani, mana mašīna tukša, varu vēl kādu paņemt ;)

03. Augusts 2012, 17:32

es bushu pirms 8iem

03. Augusts 2012, 17:36

Ņemot vērā to, ka 9os ir komandu registrācija, un gribam braukt kolonnā, tad Normund pasteidzies lūdzu, lai nesanāk viens liels lidojums.
Tas 7:30 ir simbolisks laiks, lai varam paspēt saliet kafijas, piepumpēt riepas, uzpīpēt un paspert viens otram pa riepu... :P
Pēdējo reizi laboja Papis - 03. Augusts 2012, 17:36, kopā labots 1 reizi.

03. Augusts 2012, 17:52

Būsim uzreiz Ķegumā. Tik jautājums - kur tieši jābūt? :D

03. Augusts 2012, 18:02

03 August 2012 18:52:53 C180 rakstīja:
Būsim uzreiz Ķegumā. Tik jautājums - kur tieši jābūt? :D

Izpīpēsim - pāris norādes jau mums ir...

04. Augusts 2012, 22:42

tikko ierados majas no pasakums,emu loti apmierinats par organizaciju liels paldies celicas klubam!
tatad par rezultatiem mes ierindojamies 6vieta kopvertejuma bet bija ari 3 vieta viena no stafetem-SATRAKOJUSHAIS DZENIS :d
GRIBU ari pateikties musu komandai par cinasparu un neatlaidibu-Papim,c180 un Mizx kaa ari musu meitenem no baberacinga Jolantai un Janai un ari vienigai musu atbalstitajai C180 mammai! Protams varejam ari dazviet labak nostartet-kaut kur nepaveicas kaut kur tiesneshu vaina un ari pashnu bet atputa bija laba un ari visi parejie klubi loti draudzigi taa kaa viss:super:

05. Augusts 2012, 00:43

Tikko arī es ierados mājās. Mēs ar Jolantu mazlietiņ uzkavējāmies "afterītī" galu galā "Celica" klubs bija centies, pat pārcentušies un sarūpējuši eliksīru dvēselei - koncertu.
Celica klubs Malači, Meitenes organizatores - cepuri nost viņu priekšā, šitādu darbu paveikuši - no viņiem ir ko mācīties pasākuma organizēšanā.

Jā varu dublēties ar AMGracer vārdiem, taču arī man ir savs sakāmais:

Paldies kluba biedriem - Normundam, Mikum.

Paldies neaizstājamajam foruma cilvēkam - Matīsam, Matīsa mammai, kura mūs aprūpēja, kā tādus "tautas varoņus" ;) Viņas pasniegtajam ūdenim un mielastam, bija vārdos neizsakāms siltums.

Un protams Mūsu foršajām "Baberacing.lv" meitenēm - Jolantai un Janai. Meitenes piedodiet, ja kaut kur cīņas karstumā biju skarbs, it īpaši "Dvieļubolā"! Jana mani pat nosauca par komandieri taču neskatoties uz to, visi precīzi pildīja manas norādes :P

Es zinu tikai vienu, visi turējāmies braši, zaudējām ar godu un cieņu pret pretiniekiem, E36, E46, "Prelude" klubam. Pa visu to burzmu savācām arī vienu medaļu stafetē "Apreibušais Dzenis", kur nostrādājām uz nevainojamu precizitāti.

Tagad zinu tieši, ka Es ar šādu komandas sastāvu, bez liekas vilcināšanās esmu ar mieru doties kaut uz pasaules malu, kaut uz Pekli - meetingā pie paša "Nelabā". Paldies Jums foršie, malači!:super:

05. Augusts 2012, 08:36

Latvijas Mercedes-Benz kluba valdes vārdā izsaku pateicību mūsu kluba biedriem -Gatim, Normundam,Mikum, mūsu kluba neaizstājamiem atbalstītājiem- Matīsam un Līgai, Babe Racing kluba meitenēm - Jolantai un Janai , par jūsu uzņēmību un sava personīgā laika izbrīvēšanu, lai pārstāvētu Latvijas Mercedes-Benz kluba un Babe Racing kluba apvienoto komandu "ALL stars team" ,Celica Club Latvija rīkotajās "Autoklubu netradicionālajās sporta spēlēs 2012" !

Uzgavilēsim Latvijas Mercedes-Benz kluba un Babe Racing kluba apvienotajai komandai "ALL stars team" !
Pēdējo reizi laboja Daniels - 05. Augusts 2012, 09:45, kopā labots 1 reizi.

05. Augusts 2012, 10:08

Kāpēc tik maz cilvēku no mbclub bija? :/
Tēma slēgta