Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

После вступления в ЕС бензин подорожал на 40%

04. Septembris 2005, 21:41

400 eiro... hmm.nu nav jau daudz.
Gan jau viņi arī dikti sūdzas.Mums arī ir cilvēki,kuri daudz nepelna.
Ir ģimenes,kurās 200-300 lati tiek dalīti uz 5 cilvēkiem.Dzīvot jau var,tikai iemesls tam visam ir nekonkrēts.
Ne jau visi ar meršiem braukā... Gribu teikt un atgādināt to,ko visi jau zin-līdz ar degvielas cenu celšanos-ceļās arī citas cenas.Tieši dēļ degvielas. Un ko tad lai saka tie,kuri ar auto nebrauc,jo nevar atļauties,bet viņi ir spiesti pirkt maizi veikalā par 40% dārgāk,nekā pirms ES? Piens arī ir palicis pat par 50% dārgāks. Vai tad tas viss nav kaut kādā veidā saistīts? ;) Degvielas cenas neaprobēžojas ar auto!To derētu atcerēties tiem smerdeļeim no Statoil un Mažeiķu Nafta,kā arī tiem 100 tautas kalpiem,kuri ir pamainijušies lomām ar tautu!

Tas ir viss,ko gribēju šovakar teikt :x

04. Septembris 2005, 21:45

ja nemaldos, tad Mažēiķu nafta pērk zupu no Krievijas......ar to viss ir pateikts, es domāju.....

04. Septembris 2005, 21:53

tieši tā.Teorētiski-mums nav it nekāda sakara ar ES,izņemot to stulbo cenu izlīdzināšanas politiku. Nebūtu ES,tad cenas uz degcielu būtu krietni zemākas un cenas uz visu pārējo būtu arī zemākas.

05. Septembris 2005, 12:52

Tuuliit Cenas paarsniegs 70 sant/ litraa :evil:

05. Septembris 2005, 12:59

[user]540|RICHY|[/user]Nebūtu ES,tad cenas uz degcielu būtu krietni zemākas un cenas uz visu pārējo būtu arī zemākas.

ES nav vainīgs pie līdzšinējām degvielas cenām. Tas cenu kāpums, kas bija dēļ ES, jau sen ir aiz muguras un tas nebija tik jūtams, kā tas, ko izraisa lielais pieprasījums, Katrīna u.c. iemesli.
Bet citu cenu "tuvināšana ES līmenim" ir tikai kā iemesls, lai celtu cenas, jo ne visam apakšā ir reāls pamatojums. Ko mēs varam tuvināt, ja vidēji saņemam vairāk par trešdaļu mazāk... Tajā pašā laikā pieprasījums īpaši nemazinās, līdz ar to, kapēc pārdot lētāk, ja var pārdot dārgāk...

05. Septembris 2005, 13:00

[user]25951|Labs|[/user]Tuuliit Cenas paarsniegs 70 sant/ litraa :evil:

Runā jau par 74 sant/litrā... :whistle:

05. Septembris 2005, 14:39

Šodien vai rīt pēc neoficiālas info benzīns maksās vairāk kā 70 sant :!

05. Septembris 2005, 14:41

a es balsoju pret!!!.... un tas cenu kapums ir samakslots ... :x

05. Septembris 2005, 14:51

domāju,ka šī būs laba pieredze Latvijas tautai.Ceru,ak uz nākamām vēlēšanām,balsošanām utt, būs krietni lielāka aktivit`te un cilvēki domās par ko atdot savu balsi :!
Vis maz es tā darīšu,kaut arī iepriekš nebija vēl balstiesību :(

05. Septembris 2005, 15:50

Stulbi tikai ir tas, ka nav ko izvēlēties - tie paši krāni, kas visu laiku. Bija reiz glābējs Eināra izskatā, bet īpaši labāk nepalika, kad viņu ievēlēja.
Tēma slēgta