Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB-Club.lv dodas uz Caines Beach party ?

22. Jūlijs 2004, 15:45

Nu, Karaosta izskatās tā, ka tur labāk pat dienas laikā savu MB nekur neatstāt bez uzraudzības. riktīga Harlema :) pilns ar visādiem tipiem, kas taja sociālisma elpas pārņemtajā vietā dzīvo diezgan lielā nabadzībā un acis spīd uz visu ko. Man liekas, tur tumsā ir pavisam labi - i pa galvu norauties, i mantību pazaudēt nebūs grūti.
Nu tādi man tie iespaidi radās. Pats gan tur biju ar ļoti lielu kompāniju un autobusā - izvadāja mūs kā tādus ārzemju tūristus. Bet skats padrūms gan.

22. Jūlijs 2004, 15:56

[user]398|Renoir|[/user]Nu, Karaosta izskatās tā, ka tur labāk pat dienas laikā savu MB nekur neatstāt bez uzraudzības. riktīga Harlema :) pilns ar visādiem tipiem, kas taja sociālisma elpas pārņemtajā vietā dzīvo diezgan lielā nabadzībā un acis spīd uz visu ko. Man liekas, tur tumsā ir pavisam labi - i pa galvu norauties, i mantību pazaudēt nebūs grūti.
Nu tādi man tie iespaidi radās. Pats gan tur biju ar ļoti lielu kompāniju un autobusā - izvadāja mūs kā tādus ārzemju tūristus. Bet skats padrūms gan.

Cietoksnī toties nav nekā... Pa retam cilvēkam, tūristam. Visi Tevis minētie dzīvo nožogotā teritorijā un otra slēgtā teritorija ir šī pamestā pilsēta. Iekļūt var tikai caur kontroli, bet pēc tam...

22. Jūlijs 2004, 16:02

Nu ir tur armijas kontrolēta zona, bet tajā redzēju tikai kaut kādu pamestu lielu māju, tā kā pili, kurā bija armijas muzejs. Bijām arī tajās pazemes vietās - kaut kādi pagrabi vai kas līdzīgs... :)

vispār tas bija otrā dienā pēc dzeršanas. iespējams, ka daudz ko esmu palaidis garām :)

22. Jūlijs 2004, 16:04

Veci davai pie lietas.Atgadinu ka runa ir par dosanos uz Liepajas pasakumu.

22. Jūlijs 2004, 16:24

Par lietu - cikos tad ir plāns braukt. Jau teicu, ka es plānoju jau 14 braukt, lai var tā vairāk ko redzēt.
Ietusēt, pa nakti kaut kur teltī pārnakšņot un svētdien ekskursija.

Kas tad brauc:
1. Es + sieva;
2. SZ + ...
3. Elsprogo +
4. Skeram +
5. Kristapz + miilotaa;
6. Henis

Tāds pirmais uzmetums. Labojiet, ja kaut kas netā... :whistle:

22. Jūlijs 2004, 16:28

Te būs links par karaostu:

http://www.liepaja.lv/lv/liepaja/turism ... estem.html

Links uz telts vietām:

http://www.liepaja.lv/lv/liepaja/turism ... eltis.html

22. Jūlijs 2004, 16:41

Saktos visi ar zakiem.Hmmmm.... :)

22. Jūlijs 2004, 16:48

nuu, es laikam būšu viens... :x

22. Jūlijs 2004, 16:49

:D nu tad mes ar tevi tusesim un vietejos zakus ievertesim :)

22. Jūlijs 2004, 16:50

Henis, SZ - es arii jums piebiedroshos Vientuljo Sirzhu klubinjaa :D
Tēma slēgta