Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Ierosinājumi MBClub pasākumiem

14. Jūlijs 2004, 13:41

ka tad juus visi tais tusos daraat? Varat kaadreiz jau arii liidz manam galam atbraukt(tikais laiks jaasarunaa), man ir divas maajas ar daarzim , pirts un taada kaa tipa vasarniica pie juuras Paavilostaa, akut ko jau sadariit vareetu...

14. Jūlijs 2004, 13:56

Pie teviim (Liepaajaa) buus Beach Party - varbuut varam tad... :woohoo:

14. Jūlijs 2004, 14:14

Viss jau būtu baigi labi, bet uz Pāvilostu ir jēga braukt, ja brauc uz sest./ svētd. , jo nokratīties gandrīz 500 km lai uzreiz vakarā brauku mājup nav galīgi nekāda prieka..... :whistle:

14. Jūlijs 2004, 15:01

paldies par piedāvājumu, Barbarossa, obligāti kaut kad atbrauksim!

14. Jūlijs 2004, 15:03

es jau kontaktēju ar dažām kompānijām, kam ir krāsu tanki nomā....esot divi T-80 un viens Leopards ar vairāku krāsu gammu šāviņiem- domāju, būs jautri! 8D

14. Jūlijs 2004, 15:06

Pikachu valstiibaa es esmu paziistams kaa Pika-Pika! :P

14. Jūlijs 2004, 15:07

Skeram, kaa tur izskataas ar to Stealth kraasu bumbvedeeju ko mees tur sarunaajaam?

14. Jūlijs 2004, 15:26

Shutki v storonu - kad tad riikojam to shaushanos, nu vai kartingu, kas pashlaik ir vienliidzpieprasiits aptaujaa, ignoreejam, vai riikojam kaadu citu reizi?

14. Jūlijs 2004, 15:33

Stealth sakat? hm B2 pagaidām ir rezervēts citam..jābrauc uz Irāku kaut ko iepirkt..... :P

Nr.1 Numuru palikņi un tad uzreiz Paintbols

14. Jūlijs 2004, 15:36

Pa celjam uz Iraaku vari pliiiiiiz man un Skeram atvest paaris simts Kaplakistaanas radikaaljus? Buus jautraak....
Tēma slēgta