Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

W123 rudens salidojums noslēdzies

25. Septembris 2005, 18:57

Jūtu, ka Baltas tel. rīt būs karsts. :lol:
Ieej netā Baltas lapā un iepazīsties ar procedūru, tur arī tel. atradīsi.
http://www.balta.lv

25. Septembris 2005, 18:59

[user]14923|mb300sl|[/user]ROMA es tew teicu un tu stradaji yta ka nepiiksti :! :! :!

Tu man uzrakstīji ka tā un tā, un pateici ka tagad visi brauks dzert, es tev uzrakstīju ka es arī gribu, un tu pat neko neatbildēji... :!

25. Septembris 2005, 19:11

tie "visi" biju tikai es... :whistle:

25. Septembris 2005, 20:00

Nu katrā ziņā jūtu līdzi dzelžu īpašniekiem. Žēl ka pasākums izjuka.

Ceru, ka tas neiedragās MB kluba biedru un lietotāju savstarpējās attiecības ;)

25. Septembris 2005, 20:32

Izsaku līdzjūtības, un turpmāk tiešām braucot kolonnā ir jābūt īpaši uzmanīgiem, jo pats gandrīz iekļuvu līdzīgā gadījumā braucot kolonnā, bet beidzās viss bez bleķu locīšanas.

26. Septembris 2005, 08:17

Nu nezinu vechi - manupraat jus ar to ka meegjinat sleept sho pasaakumu esat ietaisijushi lielaaku robu jusu PR - Manupraat no shitaa bija jauztaisa ieteikumi citiem! Normaala situaacijas analiize! -
bet ar zinjojumiem ka bildes nedriikst likt ... biki cenzurinja kums tur!

26. Septembris 2005, 08:37

Apskatijos to LNT sizhetu! - nezinu kursh nu bija tas gudriitis kas izmeta textu par kauna traipu ko nevareeshot nomazgaat :? man personigi ir nesaprotams shis apgalvojums! Kur tur ir tas kauna traips! tas ka dzeki neieveero distanci? vai tas ka pie Alfas vienkarshi nesavaacaas un neatrunaaja kolonna braukshanas pamatprincipus!

IZSAKU LIDZJUTIBU!

re un varbuut shitas jums paliidzees:
http://www.uscars.lv/index.php?id=8&lan ... ts&rid=161

26. Septembris 2005, 08:48

[user]3251|RHINO|[/user]Apskatijos to LNT sizhetu! - nezinu kursh nu bija tas gudriitis kas izmeta textu par kauna traipu ko nevareeshot nomazgaat :? man personigi ir nesaprotams shis apgalvojums!

es ar vēl nēsmu ticis skaidrībā kurš kautko tādu varēja pateikt vai arī LNT pats kautko tādu izdomāja piemetināt... :? lai būtu interesantāk...

26. Septembris 2005, 08:49

Stulbie masu mēdiji! :x

26. Septembris 2005, 08:51

Piedodiet vechi par bazhanos kur nevajag! - Bet manupraat jums butu no shitaa jauztaisa PR akcija - "ieturi distanci!" - un ar paceltu galvu jaiziet no nesmukas situaacijas! Jus tach esat klubs kuraa ir pilns ar gudraam galvaam nevis tinju bars kas grib nosleept pietaisiitas bixes!
Tēma slēgta