Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
24. Septembris 2005, 23:57
karoče,vakars Ķekavā bija super. Es jūs visus nenormāli cienu un ceru,ka vēl būs daudz,daudz tādu draudzīgu pasēdēšanu
.gif)
Paldies, Holo, ka iedevi izbraukt ar mersi.Tev viņš ir super. Paldies visiem,ka jūs esat klubā un es jūs pazīstu!
25. Septembris 2005, 00:01
[user]540|RICHY|[/user]karoče,vakars Ķekavā bija super. Es jūs visus nenormāli cienu un ceru,ka vēl būs daudz,daudz tādu draudzīgu pasēdēšanu
.gif)
Paldies, Holo, ka iedevi izbraukt ar mersi.Tev viņš ir super. Paldies visiem,ka jūs esat klubā un es jūs pazīstu!
nu tas jau skan daudz cerīgāk......
25. Septembris 2005, 08:00
Sorry ja es vakar kaut ko ne tā biju pateicis...
25. Septembris 2005, 08:03
[user]540|RICHY|[/user]karoče,vakars Ķekavā bija super. Es jūs visus nenormāli cienu un ceru,ka vēl būs daudz,daudz tādu draudzīgu pasēdēšanu
.gif)
Vakar kopā ar Jums nebiju, bet pilnīgi Tev piekritu! Paldies visiem, un tev RICHY arī, ka esat klubā un es Jūs pazīstu! Ļoti labi cilvēki Mūsu klubā!
25. Septembris 2005, 11:19
[quote][user]540|RICHY|[/user]karoče,vakars Ķekavā bija super. Es jūs visus nenormāli cienu un ceru,ka vēl būs daudz,daudz tādu draudzīgu pasēdēšanu
.gif)
??? Es vakar kautko palaidu garaam??? Kaapeec man nepiezvaniija un nepateica, ka ir kautkaada paseedeeshana? Es tachu savu nr atstaaju (tikai nezinu kaa to dzheku sauc) :?
25. Septembris 2005, 11:56
:? te daudz kas ir palaists garam, piemeram, tada lieta, ka csn ieverosana un brauksana kolonna noteikumu ieverosana :?
pienemu, ka ar jums pasiem viss ir kartiba un ari jusu auto "atlabs".
Holokous - atsuti ludzu, kas ko kapec? paldies
25. Septembris 2005, 13:38
25. Septembris 2005, 13:49
:cry: :cry: :cry: nav šodien man veselības....
25. Septembris 2005, 14:26
Kāpēc bilde melnbalta? Tās bildes, kuras fotografētas pirms NOTIKUMA, tās jau varēja kādā galerejā izlikt? :whistle:
25. Septembris 2005, 14:27
[user]21237|Alis|[/user]Kāpēc bilde melnbalta? Tās bildes, kuras fotografētas pirms NOTIKUMA, tās jau varēja kādā galerejā izlikt? :whistle:
ai bij aizmirsies pārslēgt no rokas vadības uz automātisko tāpēc melnbalta... taču bij vairāki kas bildēja... ceru ka saliks tās bildes kas bij bildētas pie Alfas...