Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
14. Septembris 2008, 22:52
ja ir bildes tad ludzu ieliekat,nekautrejaties!!!
14. Septembris 2008, 23:00
[user]540|RICHY|[/user]Nez, tad sanāk, ka mums vienkārši vajadzēja pasmieties par tiem,kas piedalijās Grce Race, bet viņiem - mūs izklaidēt? Vai kā ?
Da nē. Visiem piedalīties un visiem pasmieties. Nostāties uz starta līnijas un uz vietas izdomāt, ko darīt. Kaut vai paņemt kādu V8 un pārstumt laukumam, jo studenti šajos laikos nevar saliet benzīnu. Dajebko. Un šis noteikti nav pārmetums, nepārprotiet. Citi būtu sakāvušies par dalības kārību pasākumā, es par to un viss. Tur toč nevajadzēja 3 dienu gatavošanos, MBex300 parādīja, kā šovs top no nekā. Nekādu iebildumu, tik motivēju nākotnei!
14. Septembris 2008, 23:02
ta jau kāpurnieku varēja pasdumdīt
14. Septembris 2008, 23:32
[user]385145|briedis|[/user]krustojuma vairak jau izpildijos es biku,bet mani nepanem-pavizlo!!

Točna? 8D jā, veci, tev veicas
14. Septembris 2008, 23:40
kas Jums tur ar tiem mentiem, kas ar krustojumiem!?
14. Septembris 2008, 23:43
Vienu parāva laukā no kolonnas. Nekas tāds uzmanības vērts.
14. Septembris 2008, 23:48
[user]203592|the_jok3rz|[/user]kas Jums tur ar tiem mentiem, kas ar krustojumiem!?

Nu kā, Mīlulītis kliegdams un tēlodams sirēnu brauca pa priekšu, kā eskortējošā mašīna, un visa kolona brauca neievērojot nekādas zīmes un nedodama nevienam ceļu. Komplektā vel G merši visus kas nedeva ceļu izstumdīja pa grāvmalēm. Rajona policija laikam nesaprata lietas nopietnību, un gribēja vienu apturēt. Tālāk sākās bēgšana, pakaļdzīšanās, šaušana un atšaudīšanās, ķīlnieku saņemšanas un izpirkšanas utt. Bet kopumā nekas tāds sevišķš
14. Septembris 2008, 23:49
[user]203592|the_jok3rz|[/user]kas Jums tur ar tiem mentiem, kas ar krustojumiem!?

Tukumā, griežoties no Kurzemes ielas pa kreisi, sarkans C124 mazliet iekūpināja riepas, useris Briedis (ar kuru braucu kopā), braucot aiz viņa ar 1 auto starpā izdarija to pašu. Nakamajā krustojuma pēc ~200m, kur bija jāriežas pa labi, sarkanā kupeja jau bija izcelta ārā no kolonnas un iekļuvusi viesmīlīgo CP darboņu rokās.
15. Septembris 2008, 00:00
Versijas nesaskan
15. Septembris 2008, 00:05
[user]243893|speedz|[/user]

Tukumā, griežoties no Kurzemes ielas pa kreisi, sarkans C124 mazliet iekūpināja riepas, useris Briedis (ar kuru braucu kopā), braucot aiz viņa ar 1 auto starpā izdarija to pašu. Nakamajā krustojuma pēc ~200m, kur bija jāriežas pa labi, sarkanā kupeja jau bija izcelta ārā no kolonnas un iekļuvusi viesmīlīgo CP darboņu rokās.
.gif)
nu nemāk takš uzvesties kolonna braucot nu!

vaitad tiešām vajag tā kā vakar bumeristiem sanāca!
Ex 300 ES CERU TAS VISS IR NOFILMĒTS UN TIKS PARĀDĪTS! :d