Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
19. Septembris 2006, 15:21
[user]15154|Moskiits|[/user]nu staavvietaam jau ir domaatas dazhaadas aarvalstu valuutu monteetas

Nosauc kādus piemērus... :whistle:
19. Septembris 2006, 15:26
skaties PM
19. Septembris 2006, 15:31
Vispār fenomens, Rīga pilna ar automašīnām, sastrēgumi ježedevno, sab.tran. ar pilns un kas pats smieklīgākais, ka arī pa dienas vidu (un tas pat bija vasarā, kad skolēniem bija brīvdienas), nemaz nerunāsim kas darās sab.tran. pēc 17.... un vēl saka, ka LV iedzīvotāju skaits samazinās....
Labāk ir sēdēt korķos savā auto nekā sab.tran. ar visādiem šaubīgiem ļautiņiem, pie tam parasti ir jāstāv, jo esi jauns un bla bla bla... tas nekas, ka tam jaunam ar var būt tā, ka nevar pastāvēt....
vēl, ap 23 mājās vairs ar sab.tran. nevar tikt....
vienīgais sab.tran, ko atzīstu ir tramvajs, žēl tik, ka man nav pa ceļam
un vispār, secinājums, sab.tran atrodas ļaunuma sakne, 100 punkti...
19. Septembris 2006, 15:40
[user]540|RICHY|[/user]nu,demokrātija ir sliktākais,ko cilvēce ir izdomājusi.
Bet autoritārais režīms nav pieļaujams alkatīgā sabiedrībā kāda tā ir lielākajā daļā pasaules.
Piespiest vai nē, bet cenu uzlikšana par stāvvietu ielas malā jau ir piespiešana, tādēļ te par demokratiju runāt ir lieki.
Bet ar visu maksu tās stāvvietas ir pilnas! Es nekad nebraucu uz centru, ja tikai ir darīšanas uz kādu stundu, jo nav kur mašīnu nolikt pat par maksu. Sanāk ilgāk nekā aiziet kājām no Ķīpsalas, kamēr atrodi vietu.
Ja būtu par velti, tad viena daļa turētu mašīnas nekustinot un ļoti ilgi. Uzrīkotu tur sev bezmaksas 24h parkingu. Ir mūsu valstī tādi cilvēki. Būtu vēl mazāk vietas nekā tagad.
Es domāju par sab izmantošanu. Nu nevar cilvēku, kurš var atļauties uzturēt kādu braucamo, piespiest braukt ar trolli. Tādu cilvēku var tikai pierunāt, parādot, ka tas ir ērti un izdevīgāk nekā ar auto. Pašlaik to neviens parādīt nevar. Ērti nav, vienīgais ir lēti, bet par to ir jācieš gūzma neērtību.
Un kas vispār braukā ar sab? penžas, studenti, bērni, lūzeri un pa kādam gadījuma rakstura ceļotājam, kuram kaut kas noticis ar auto. Nebraukt ar sabiedrisko ir tāda kā turības un krutuma pazīme. Kurš to gribēs tik viegli atdot? Vajag celt troļļu līmeni un labāku satiksmi, lai tas viss kļūtu pievilcīgāks.
19. Septembris 2006, 15:54
nu piedod bet domaaju ka iebrauci auzaas... zini, tas krupis nav tik liels kaa tu vinju maalee. Varbuut esmu luuzers, bet augstaakaa izgliitiiba un labi apmaksaats darbs man ir, mashiinas pat 2as (tas nekas ka nosaciiti vecas), bet tik un taa braukaaju ar tramvaju. Man taa ir ok...
19. Septembris 2006, 15:57
Pievienojos pēdējam viedoklim, ka uzlabojot transportu ar to būs vairāk brauktgribētāju. No paša pieredzes -- sensenos laikos bija jābraukā Valmieras virzienā. Nu, gribas lēti, forši, teiksim, ar stopiem, auto un tā... Bet tad Valmieras autobusu parks sāka braukāt ar moderniem autobusiem -- tonēti stikli, saule nespiež acīs, ērti benķi, līgana gaita, kondicionieris karstā vasarā... Padomāju, ka labāk samaksāt to pietiekami mazo naudu, nekā mēģināt laiki tikt kā citādi... Tā kā tieši uz mani arī tās ekstras nostrādāja -- zināju, ka garantēti braukšu ar komfortu un pēc normāla grafika -- autobuss vismaz reizi stundā un laukiem tas ir pietiekami labs rādītājs.
19. Septembris 2006, 15:57
Priekšpēdējam viedoklim...
19. Septembris 2006, 18:53
Es jūsu vietā nebūtu tik naivs un necerētu,ka tramvajā,kuru pa 20 kapeikām lieto gan cilvēks ar augstāko izglītību, gan tiko pielējis bikses bomzis, kādreiz būs tonēti stikli, ērti beņķi, kondiška utt. Nu nebūs tā.
Es uzskatu,ka vajag palielināt sab.transporta daudzumu pilsētā un samazināt stāvvietu skaitu gar ielu malām un uz tā rēķina atļaut pagriezienus no divām joslām,nevis vienas. Dēļ tā vien sanāk pastāvēt,kamēr 100 mašīnas no trijām joslām salien vienā,lai nogrieztos pa labi vai pa kreisi.
19. Septembris 2006, 19:14
sab. transports nekad nebuus ar augstu komfortu, tas nu ir skaidrs kaa diena. komfortam ir jaabuut, bet tas izpauzhaas vienaa galvenaa lietaa: aatrums. aatrums talak jau atvasinaas uz: sab. transports var aatri parvietoties pa ielaam un tas iet pietiekami biezhi, savukart pietiekami biezhi taalak atvasinaas uz: tas nav pilns, kas savukaart atvasinaas uz: var vienmer sedet, kaut arii nav aadas benkji ar koka apdareem. viss
.gif)
viena galvenaa lieta, kas padara sab. transportu pievilciigu. tas nostradatu uz mani un tas nostraadaatu uz daudziem citiem. riigaa diemzhel tas nav un nebuus nekad iespeejams, jo ielas ir parak shauras un pilseetu nenojauksi un no jauna neuzcelsi

vieniigais risinaajums ir apakshzemes vilciens, kas arii nav iespeejams.
19. Septembris 2006, 19:21
[user]540|RICHY|[/user]Es jūsu vietā nebūtu tik naivs un necerētu,ka tramvajā,kuru pa 20 kapeikām lieto gan cilvēks ar augstāko izglītību, gan tiko pielējis bikses bomzis, kādreiz būs tonēti stikli, ērti beņķi, kondiška utt. Nu nebūs tā.
.
iespējams ir viss......kādreiz, ja ie iespēja, pavizinies ar sab.transportu Berlīnē, Minhenē, kaut vai mazakajās pilsētās...sajutīsi atšķirību tā tikai