Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
02. Novembris 2005, 16:49
Bez maz vai projektu vadītājs jāpieņem, lai noorganizētu pasākumu
.gif)
:whistle:
02. Novembris 2005, 16:55
Es braucu kādus četrus gadus pēc kārtas uz Kijevu caur Baltkrieviju. gan pa taisno gan caur Lietuvu. Nekas tur traģisks nav...
mb300sl brauc caur Poliju.
Man jau tīri individuāli gribētos braukt jaunajā maršrutā (caur Poliju).
Dažiem būtu interesanti braukt caur Baltkrieviju. OK. varam turp un atpakaļ pa dažādiem maršrutiem braukt. vot.
Pa ceļam kontaktējamies vai paķeram līdz citus MB klubus...
Var jau kādu vēl no klubiem pieaicināt, tācu sākumā pašiem jātiek galā ar plāniem.
02. Novembris 2005, 16:56
es labprat piedalitos.
02. Novembris 2005, 17:23
[user]2|SuperZigs|[/user]Bpa4, man BLR radinieki dzīvo.......secinājumus izdari pats
Izdaram secinājumus-SZ aizbrauks uz turieni un parādīs kā brauc pa bāni

. Ja nopietni ,tad uz Ukrainu ir jābrauc ,vismaz Karpatos jāpaložņā un līdz Kijevai jātiek, čoms bija -diezgan stāvā sajūsmā,par Poliju piekrītu Didi, mana resnā ar skuķi pagājušogad bija uz Vilku migu ,Gdaņskas līci un t.t. ar normāli ir.
02. Novembris 2005, 17:56
Es domāju ka es 99% brauktu, bet nu tie ceļi... 8D
02. Novembris 2005, 18:11
Bismark....

es jau tagad iztēlojos, kā man pietrūks bāņi iekš LV :cry:
Nu kopā braucot visam būtu jābūt Ok, pie norunas, ka visiem auto būs normālā kārtībā.....
Polijā varam ietusēt ar poļu MB klupu
Ukrainā ar ukraiņu MB, tur bija kāds, Eximers reiz prezentēja linku....
02. Novembris 2005, 18:58
Bišk ne pa tēmu: Kāpēc tauta negrib uzorganizēt braucienu uz Oiropas rietumdaļu? Kāpēc tieši austrumi?
02. Novembris 2005, 19:03
jā, no 16-18. novembrim HAmburgā ir MB Treffen!!!!! 8)
P.S. domāju, ka nākamreiz dosimies uz R Eiropu!
02. Novembris 2005, 19:13
[user]2|SuperZigs|[/user]jā, no 16-18. novembrim HAmburgā ir MB Treffen!!!!! 8)
P.S. domāju, ka nākamreiz dosimies uz R Eiropu!
Šogad biju fāterlandē. Patika. Alus garšīgs. Ceļi - spogulis. Viss tīrs un sakārtots (nu varbūt ne gluži viss...) Tur man radās doma, ka noteikti vajadzētu apmeklēt oktoberfestu. Nebūtu slikti iedzert aliņu ar līdzīgi domājošiem: tiem, kam patīk rietumu pasaule, un viens no tās labākajiem izgudrojumiem - MB. (nu protams pārspīlēju, bet kaut kas labs par MB bija jāpasaka )
02. Novembris 2005, 20:42
Arī bišku ne pa tēmu... Es domāju, ka kādreiz vajadzētu aizbraukt uz MB dzimteni... uz Vāciju! 8)
.gif)
Tas būtu SUPER pasākums! Bet sākumam pietiks ar Ukrainu!