Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

MB Club.lv Jubileja 19. Martā

24. Februāris 2005, 16:57

diezgan nepatīkams stāsts,bet izrādās,ka pakaļējās durvis bija špaktelētas.Sanācu drusku nobersties gar viena džipa bamperu.Tā nu tā špaktele salūza :D :cry:

24. Februāris 2005, 17:09

Un ja būs labs laiks un saus asvalts- varbūt arī atbraukšu ar sarkano krupi speciāli parādei pa pilsētu... :D

24. Februāris 2005, 17:12

aha!!! persiks grib pazimeties :D paker labak ari pasu ipasnieku lidzi :whistle:

24. Februāris 2005, 17:16

Jāpiedalās ar visām buktēm, ne jau buktes vai atsevišķas mašīnas pētīs (ja nu vienīgi kādas īpaši mīļas)! Es tik laikam uz to laiku būšu kājniekos, nu, labākajā gadījumā sametinātā automašīnā bez salona, bet tāds uz ielas negribu rādīties... Tā kā nāks laiks, un tad jau redzēs, kas un kā ar mani!

24. Februāris 2005, 17:30

Tādas mašīnas nav domātas darbam, bet tikai priekš zīmēšanās :D
A par pašu īpašnieku runājot- tads variants arī nav izslēgts ( 8) Lai atbrauc līdzi un paskatās ar ko viņa atvase nodarbojās... :ninja: )

PS. Kā pagāja brauciens uz bračku zemi- ir kādi jaunumi?

24. Februāris 2005, 18:02

Ta uz nevien pasakum nav izdevies aizbraukt, bet gan uz sho noeteikt jaaizbrauc, 80% bushu klat, kaa likts 8)

25. Februāris 2005, 03:04

[user]540|RICHY|[/user]
[user]16948|Arturinho|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]Kaut arī esmu nabaga students un ar savu mersi diez vai braukšu parādē pa Rīgas ielām,bet es piesakos :)

nesapratu? kaapeec nebrauksi paraadee???? :cry:

Tu taču redzēji manu mersi :D Kā tad es ar viņu bojāšu visu kopskatu? :cry:

Es kaut kaa Tevi nesaprotu! tad galu galaa TEV vinjsh (tavs MB) patiik???
ja patiik, tad tev jaabut lepnam par vinju un tas ka vinjsh nav kaa no rupnicas (ko gan var gribeet no nabaga studentiem) - tas nenoziimee ka ar vinju nevar raadiities uz ielas (paraadee utt)
P.S. vienmeer tak atrodas kaads kam kaut kas nepatiik - visiem jau izdaabaat nevar - taa kaa beidz nonicinaat savu auto ...

25. Februāris 2005, 07:42

:iagree:

25. Februāris 2005, 08:39

Nu Ingus dzimenē būsi un parādē ar!?! :whistle:

25. Februāris 2005, 09:56

[user]25951|Labs|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]
[user]16948|Arturinho|[/user][quote][user]540|RICHY|[/user]Kaut arī esmu nabaga students un ar savu mersi diez vai braukšu parādē pa Rīgas ielām,bet es piesakos :)

nesapratu? kaapeec nebrauksi paraadee???? :cry:

Tu taču redzēji manu mersi :D Kā tad es ar viņu bojāšu visu kopskatu? :cry:

Es kaut kaa Tevi nesaprotu! tad galu galaa TEV vinjsh (tavs MB) patiik???
ja patiik, tad tev jaabut lepnam par vinju un tas ka vinjsh nav kaa no rupnicas (ko gan var gribeet no nabaga studentiem) - tas nenoziimee ka ar vinju nevar raadiities uz ielas (paraadee utt)
P.S. vienmeer tak atrodas kaads kam kaut kas nepatiik - visiem jau izdaabaat nevar - taa kaa beidz nonicinaat savu auto ...[/quote]
Da es jau cenšos viņu savest kaut vizuāli apmierinšoša stāvoklī.
Protams,ka man viņš patīk,citādi es nemaz nepirktu tādu!
Bet samocīts viņš ir pamatīgi :(
Bet būs ok.Es jau te maklēju visādas izejas,lai viņš kaut uz to dienu būtu OK
Tēma slēgta