Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 14:13

Ef, ef, Richy, a nu ka brauc! A par sevi es vēl pakasīšu aiz auss un tad jau pieteikšos! Kā jau teicu, varētu izdarīt šādi vairākas labas lietas pie viena, vien domāju, ka mēs to pārdevēju nepārbiedējam ierodoties vesela svīta kolonnā...

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 14:18

[user]379|Mizx|[/user]Ef, ef, Richy, a nu ka brauc! A par sevi es vēl pakasīšu aiz auss un tad jau pieteikšos! Kā jau teicu, varētu izdarīt šādi vairākas labas lietas pie viena, vien domāju, ka mēs to pārdevēju nepārbiedējam ierodoties vesela svīta kolonnā...

Viņš padomās ka atbraukuši atņemt mašīnu pa varu! Ka viņa tā jau lēti maksās! Skats varētu būt labs, ka viņš viens bet mēs daudz! :D :lol:

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 14:48

Richy, kas ir? Ko tu dreifē, mēs aizliksim par tevi tās kapeikas. Svētdien lai būtu uz vietas:!

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 15:15

Nu paldies čomi!Es tiešām ļoti neērti jūtos,jo knapi pietika naudas,lai līdz LU aizbrauktu.Tie amīši visu naudu izpumpēja.
Es nezinu,kā jums atmaksāt :blush:

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 15:20

[user]540|RICHY|[/user]Nu paldies čomi!Es tiešām ļoti neērti jūtos,jo knapi pietika naudas,lai līdz LU aizbrauktu.Tie amīši visu naudu izpumpēja.

Dzīve ir dranķīga un tad tu mirsti! Tā kā nesatraucies, skaties, ka kādreiz pašam pie durvīm rinda palīdzības meklētāju nesastājas un, kas galvenais, šī palīdzēšana pašu nemaz neapgrūtina. Tad arī varēsi atmaksāt!

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 15:21

Tad vis norunāts svētdien 9:30! 8)

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 15:29

A kurā tad īsti vietā tiekamies?

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 15:39

[user]379|Mizx|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]Nu paldies čomi!Es tiešām ļoti neērti jūtos,jo knapi pietika naudas,lai līdz LU aizbrauktu.Tie amīši visu naudu izpumpēja.

Dzīve ir dranķīga un tad tu mirsti! Tā kā nesatraucies, skaties, ka kādreiz pašam pie durvīm rinda palīdzības meklētāju nesastājas un, kas galvenais, šī palīdzēšana pašu nemaz neapgrūtina. Tad arī varēsi atmaksāt!

Es jau tā esmu diezgan daudz prasijis :)

Brauciens uz Valmieru!

18. Februāris 2005, 17:16

[user]540|RICHY|[/user]A kurā tad īsti vietā tiekamies?

Alis ieminējās ka autoostas rajona! Laikam daugavas pusē autoostai! Jo tanīpusē es nezinu, kur viņš varētu nolikt mašīni! :whistle:

Brauciens uz Valmieru!

19. Februāris 2005, 00:55

vajag kaadu klusaaku vietinju, kur satikties :?
Tēma slēgta