Pasākumi, ceļojumi, tusiņi, tikšanās, akcijas utt.
Tēma slēgta

Jaunais gads - Madonā!!!

05. Decembris 2004, 11:39

Tātad vēlreiz atgādinu par norisi.
Pēc konkrēta skaita pieteikšnās ( līdz 27.12.) es gribēšu kaut kādu rokas naudu par ēdieniem.Ja pasākums tiks atcelts naudu atgriezīšu.
Lai nesanāk tā ka es sagādāju ēdamos 100 cilvēkiem un ēdu viens. :D Ēdamo , štovētos kāpostu,šašliku kādu salātīņu,maizi,mērces es sagādāšu.Pēc tam ēdiena izmaksas sadalīsim uz galviņām.Jums līdz vajadzētu ņemt obligāti atbilstošu apģērbu,labu garastāvokli,un šmigu kura katram patīk.Ar ēdamajiem neaizraujaties ,ja nu vienīgi kāds vēlās kādu sīkumiņu,kādu našķi.
Vēlākais laiks kad jāierodas Madonā ir 20:00.20:30 iečekojamies viesnīcā.21:00 izbraucam uz kalnu.Uz kalnu tie kas ņems baigi varēs braukt ar manu Vito.Dŗikst ierasties arī agrāk.Cik noproti daži brauks jau 29.12.par tiem es ar parūpēšo.
Tie kas vēlas iepazities ar Madonas apkārtni un piedalīties nelielā ekskursijā,iepazities ar manām aktvitātēm Madonā.Aplūkot smukās auto krāsiņas ,piedalīties pasākuma organizācijā.Laipni gaidīti no rīta .Laiku precizēsim.

Jaunais gads - Madonā!!!

05. Decembris 2004, 18:02

laikam jāatzīmējas arī te, braucēji esam mēs visa trejvienība :)

Jaunais gads - Madonā!!!

05. Decembris 2004, 19:37

Paldies visiem,kas atbalsta ideju un jau savlaicīgi piesakās un raksta man.
Vēl tikai viens lūgums.Lūdzu norādiet kādu Nr. velaties lēto vai ko labāku.
paldies .

Jaunais gads - Madonā!!!

05. Decembris 2004, 21:00

Vēl viens precizējums.Lūdzu norādiet tie kas sūta divietīgus Nr.Gulto kopējo vai dalīto.Ja neuzrādīsiet tad organizatori noņem no sevis jabkādu atbildību par sekām. 8D

Jaunais gads - Madonā!!!

05. Decembris 2004, 21:14

в общем картина вкратце такая:
1. Горка снежная (может быть-тает однако)
www.slalom.lv/index.php?riekstu.php

2. Вторая горка www.slalom.lv/index.php?briezuk.php

3. Гостиница: www.hotelmadona.lv

выходит по 5 Ls за номер (сдается, что тебе уже переводить местную валюту в долляры не надо? :)))) Номер обычный совковый, ничего экстраординарного, но чистый, со всем необходимым, чтобы переночевать. Если хочешь номер лучше -- сообщи Henis`у - он обещал придумать :) В принципе лучше с ним договориться лично по мылу или тел.
До конца недели необходимо заявить свое участие, поскольку надо резервировать места (до 13.12.).

До 27.12. надо сдать какие-то деньги (типа залога).салат, шашлык, соус, хлеб, квашеную капусту привезут (после будет взаиморасчет).
С собой "облизательно взять": соответствующую одежду (кстати, зима у нас кончилась уже - сегодня +5), отличное настроение и šmigu (затрудняюсь с переводом? :? .
позднее время приезда в Мадону - 20:00. В 21:00 - марш-бросок на гору. Можно на машине. Можно презжать раньше. Есть возможность побродить по Мадоне и ее окрестностям - приезжать нужно раньше только.

Jaunais gads - Madonā!!!

06. Decembris 2004, 00:14

[user]857|Metlik|[/user]позднее время приезда в Мадону - 20:00. В 21:00 - марш-бросок на гору. Можно на машине. Можно презжать раньше. Есть возможность побродить по Мадоне и ее окрестностям - приезжать нужно раньше только.

В общем, все понятно. Только я не понял - вы 31-ого туда едете или раньше? И обратно когда?
И, кстати, я гостюю у Доктора дома, так что от него еще зависит мой приезд. Время есть подумать. Завтра иду на визу сдавать. Если г-н вице консул Гиртс Яунземс снова не заподозрит, что я еду с деловым визитом, а не к друзьям на Новый год, то через неделю документы будут на руках.

Jaunais gads - Madonā!!!

06. Decembris 2004, 13:13

основная масса едет 31. Но, я так понимаю, кто-то едет аж 29 числа - зависать надолго :)

Jaunais gads - Madonā!!!

06. Decembris 2004, 14:55

Es ar piesakos!!!!! Kopaa ar Moisi!!!!! Es tikai ceru, ka kads mus vares panjemt no Riigas liidzi, jo ka zinam, es pagaidaam esmu uz kajam,, ne uz ritenjiem...

P.S. Jaunajiem: Vel neviens nekad nav bijis atstumts- esam vienmer prieciigi jaunaam sejaam!

Jaunais gads - Madonā!!!

06. Decembris 2004, 15:57

8) Nu ko ...
Buus vien tik jaaizbrauc ...

Jaunais gads - Madonā!!!

06. Decembris 2004, 16:14

Zigis nu ja tu kebabu un suveniirus atvediisi no vaacijas ta es tevi pakjershu, ja ne - brauksi ar autobusu! :D :D
Tēma slēgta